Festive mood

by

2016.12.04.

Ha Ünnepek kapcsán színekre kell asszociálnom az elsők között az arany, a rózsaarany, fehér és bordó színek jutnak eszembe. Az ominózus karácsonyi hangulat pedig nemrég kerített hatalmába. A közelgő Ünnep pedig arra ad okot, hogy megmutassak nektek két csodás dolgot, ami szintén megdobogtatta mostanság a szívem. Az egyik egy csodás Schüssler Prémium szemkörnyéképoló. A Schüssler szerelem már jóval korábban megszületett. ITT, ITT és ITT is olvashattok róla. A Prémium éjaszaki krém után a szemkörnyéképolót próbáltam ki, ami nem csak egy remek, pillanatok alatt beszívódo kozisztenciával vett le a lábamról, hanem többek között illatával és csodás hidratáló, tuladonságával. A szemkörnyék megfelelő ápolásának télen (is) különösen nagy figyelmet szükséges szentelnünk. Például azért is, mert a megfelelő értékes hatóanyagokkal ellátott hidratációval elég nagy mértékben lecsökkenthetjük a szarkalábak előfordulását. Ez a krém pedig pont erre szolgál. Mindemellett teljesen natúr és mesés illattal látták el. Ki kell próbálnotok! <3 A közelgő Ünnepek alkalmából pedig szuper ajándékcsomagokban elérhetők a termékek most. Lessétek! ITT, ITT és ITT is! 

Ha óra, akkor pedig számomra egyértelműen Daniel Wellington. Sokadik darabom, de mindig újra lenyűgöznek. A teljesen fekete óra a rózsaarany részletekkel egyszerűen csak imádnivaló. Mint ahogy a hozzá tartozó rózsarany karperec is.. Egyszerűen bájos! Ha Ti is Daniel Wellington rajongók vagytok, akkor most az a szuper hírem van, hogy 15 % kedezményben részesülhettek webshopjukban, ha a fizetés előtt az enntrance promó kódot. Happy shopping Beauties! <3

p1010354.jpg

p1010361.jpg

p1010356.jpg

p1010347.jpg

p1010342_1.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1712022737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'