Blue obsession

by

2016.12.14.

Enn's five helyett, ma jöjjön rendhagyóan Enn's three. :-) Kedvencekből decemberben kicsit sincs hiány. Jöjjön három igazán intenzív beauty szerelem. 

Vichy Slow Age nappali arckrém: 

Azt hiszem ez lesz az arckrém, amibe a legváratlanabb formában hihetetlen rövid idő alatt beleszerettem. A krémmel először a Pixibox és a Vichy együttműködéséből létrejött csodás dobozában találkoztam, A Vichy új Slow Age névre hallgató arckrémjének alapja egy kínai hatalmas ellenállóképességű növény, melyet a kínai orvoslás 50 alap gyógynövénye közé sorolnak. Gyökeréből kinyert anyag kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Mindemellet a krém többek között probiotikumokat is rejt (igen azokat amik a bélflórára is nagyon jó hatással vannak :-) amik segítenek csökkenteni a bőr érzékenységét illetve szárazságát. Ez a krém egyszerűen varázslatos hatással van a bőrömre... Sima, kiegyensúlyozott ragyogó bőr köszön vissza a tükörből. A higiénikus kiszerelésért pedig külön dicséret jár, ugyanis egy szuper applikátorral adagolhatjuk a kezünkbe. Klassz! 

Guerlain Le Petit Robe Noir Ma Robe Sous Le Vent parfüm:

Egy kis fekete mindenkinek kell, kinek így kinek úgy... :-) A Guerlain egyik legújabb illata a Le Petit Robe Noir sorozatból pedig ez a csoda..., ami teljesen rabul ejtett. Ünnepi mégis játékos, bódító, fanyar, de emellett egy csodás melegséget áraszt. Imádom! A Marilyn Monroe ruhával ellátott kis kék üveg varázsa pedig a fantasztikusan harmónikus illatjegyekből fakad. Fejjegyekben az áfonya, a vattacukor és a bergamott található meg, szívjegyeként a rózsa jelenik meg, míg az alapjegyeket a vanília, ámbra, szantálfa és pacsuli teszi ki. 

Vagheggi Inka Inki Gold:

Karácsonyra kell egy kis csillogás! A Vagheggi Inki Gold highlighter, face glow pedig több mint tökéletes a célra. Szuper textúra, egy gyönyörű meleg beige szín, a fény intenzitását illetően pedig se nem túl sok, se nem túl kevés. Egy "ünnepi" alkalomra igazán jó választás, akár alapként a teljes arcra, de én leginkább az orcák felső peremére javaslom. Próbáljátok ki!

p1010363.jpg

 

p1010365.jpg

 

p1010366.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr8412022695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'