Wishlist February

by

2017.02.24.

Yepp! Egyértelműen szükségem van néhány újdonságra beauty terén! <3 Hogy mikre például? Lessétek:

1. Susanne Kaufmann Fürdőolaj - Olyan régóta figyelem már Susanne Kaufmann szuper natúr, high-end termékeit, hogy már bőven megérett a dolog egy vásárlásra. Elképesztően csodásak a termékek már kinézetre is. Biztosan beruházok egyre. Vélemény coming soon! 

2. Bioderma Hydrabio Perfecteur - Imádom a Bioderma egy-egy termékét és azt hiszem ő lehet a következő szerelem a márkától. Egy olyan hidratáló krém, ami enyhe, egészséges fényt is varázsol az arcbőrre. OMG! Kell!

3. Giorgio Armani Power Fabric alapozó - Aki ismer tudja, hogy nagyon ritkán használok alapozót, ha viszont igen, akkor szeretem a jól fedő, de mégis nagyon natúr hatásúakat kipróbálni. A Giorgio Armani alapozók pedig....<3 <3 Annyira várom, hogy kipróbálhassam a legújabb Power Fabric alapozót...!!

4. Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm - Tudjátok, hogy óóóriási EVE LOM rajongó vagyok. (ITT lehet megvenni) DE! Az Elemis Pro Collagen tiszító balzsam, azóta nem megy ki a fejemből, hogy Lisa Eldridge megemlítette... Amit ugyanis az arcára tesz az eddigi tapasztalatok alapján mind-mind megéri az árát. Ki kell próbálnom!

letoltes.jpeg

Kollázs:Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr5112286611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'