Wishlist May

by

2017.05.04.

Annyi-annyi csodás új termék érkezik a beauty polcokra, hogy csak kapkodom a fejem. Készítettem hát egy újabb wishlistet a teljesség igénye nélkül... Hamarosan érkezik a csapó II. is ;-) Most azonban nézzük, hogy mik kerültek fel listámra most: 

1. Mario Badescu Drying Lotion - A legjobb! instant segítség pattanás esetén. Este felkened reggelre eltűnik! Magic! Mindenki neszeszerébe egyet minimum!

2. Tarte korrektor -  Egy olyan amerikai, természetes összetevőkből készülő márkáról van szó, ami már hosszú ideje foglalkoztat. Rengeteg review-t lestem meg és bevallom őszintén leesett az állam. Sajnos-sajnos a Tarte termékek nehezebben szerezhetők be itthon, de nem adom fel. 

3. Becca liptint - A Becca Shimmering Skin Perfector a highlighterek highlightere, (btw Lisa Eldridge egyik kedvence), így különösen kíváncsi vagyok erre a matt, állítólag szuper tartós ajakszínezőre. 

4. Glossier highlighter - A Glossier márka is remek példa arra, hogy a blogolás határa a csillagos ég. Ugyanis a Glossier egy blogból indult alapvetően, ami időközben egy sikeres beauty márkává nőtte ki magát. Megőőőrülnek érte a beauty rajongók. Szóval ki kell próbálnom! :-)

5. Tarte BB krém - Végezetül még egy BB krém ismét a Tarte-tól, amit mindenképp ki szeretnék próbálni. <3

enns.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr48815544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L-Style 2017.06.12. 22:20:22

A Glossier cuccokat hol lehet legkönnyeben beszerezni szerinted? Én is régóta szemezgetek velük, már a külső is megfogott, nagyon bejön ez a minimalista design.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'