I need these

by

2014.05.03.

 Új hónap, új wishlist! Az aktuális kiszemeltek pedig:

1. Jack Wills neszeszer - Imádom az optikai csalódásokat! Ennek a neszeszernek emellett még a színei is tökéletesek <3

2. Lika Mimika espadrillas - Szerencsés vagyok, mert már rendelkezem egy párral! Amióta megvan, legszívesebben még ebben is aludnék. A piros pár azonban már magányos és egy másik gyönyörű pajtásról álmodik...például az alábbiról. :-)

3. Pávás körömvágóolló - Néhány hónapja már kerülgetem az eBay-en, remélem még megcsípek egy ilyen bájos arany színű pávás példányt.

4. L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza - Egy Manhattan beszáradt, most sürgősen egy újra van szükségem, ami krémesebb. Ez a L'Oréal Paris pont tökéletes lenne.

5. Shu Uemura Fresh Pore Cleasing Oil - Amióta olvastam az egyik kedven beautybloggerem Hanna bejegyzését a Foxycheeks-en arról, hogy miben rejlik a párizsi hölgyek tökéletes arcbőrének titka (thank you Hanna for sharing this secret <3 ), eldöntöttem hogy beszerzek egy olyan arclemosót is, ami tökéletesen tisztítja és és előkészíti a bőrt a második körre. ( double cleanse )

pinkkkkk.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr796113167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'