Wedding makeup essentials

by

2014.05.05.

A hosszú hétvége dolgosan telt, ennek ellenére, ennél klasszabb nem is lehetett volna. Szerencsés vagyok! Szeretem a munká(i)m :-) Egy bájos menyasszonyt sminkeltem a múlt héten. A sminkhez készített moodboardot már láthattátok a blogon, de azt, hogy milyen termékeket használtam a smink elkészítéséhez még nem. Ezért jöjjön most az összes hozzávaló. A "koncepcióról" itt olvashattok.

ARC

Esteé Lauder Double Wear alapozó - Szuper tartós, igazán remek alapozó, normál és vegyes, vagy zsíros bőr esetén is. 

Laura Mercier Secret Camouflage korrektor - Imádom ezt a korrektort! Tökéletes fedést biztosít.

Clinique Airbrush korrektor - Egy másik imádott korrektor, amit ez esetben a Laura Mercier korrektorral keverve került fel.

The Body Shop highlighter - Gyönyörű, gyöngyházfényű babás árnyalat.

SZEMEK

MAC paintpot, Vintage SelectionEgy gyönyörű hűvös árnyalat csillámokkal, amit a szemhéjra vittem fel.

BeYou grafitszürke vízálló szempillaceruza - A külső szemzugot és a pillák vonalát ezzel a garfitszínű szemceruzával hangsúlyoztam, végül a látható a vonalakat teljesen elsatíroztam.

BeYou babarózsaszín vízálló szemhéjárnyalóA legtartósabb szemhéjfesték amivel valaha találkoztam. A belső szemzugokba vittem fel. 

BeYou vízálló szempillaspirál - A pillákat ezzel a vízálló spirállal hangsúlyoztam a műszempillák felvitele előtt és után is.

ArtDeco short műszempillatincsekA tündéri tekintethez felvittem 4-4 tincset a pillákra a DUO vízálló műszempillaragasztóval. 

ArtDeco vízálló szemöldökfilc - Tökéletes árnyalat, eszméletlen precíz, szép szemöldök készíthető vele. Imádat!

AJKAK

Bourjois Lévres Contour vízálló szájkontúrceruza - Klassz, krémes, hozza az ígérteket az ajkak teljes felületére felvittem.

Yves Saint Laurant BabyDoll Kiss&Blush - Az ajkakra és orcákra is az Yves Saint Laurant egyik legújabb terméke került fel Rose Frivole árnyalatban. Ez a termék egyszerűen csodákra képes! Egyszerre matt, krémes és púderes, a színek pedig....<3

IMG_2128.jpg

IMG_2137.jpg

IMG_2132.jpg

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr446102366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abigelvegh 2014.05.06. 23:05:34

az YSL-t hol vetted - pontosabban tudsz valamilyen speciális szuper lelőhelyet, vagy jó a douglas is (pl. ár szempontjából)? :) köszi :)

AdriEnn 2014.05.07. 10:34:35

@abigelvegh: Szia Abigél! :-) Én a Douglasban vettem, de feelunique.com -on olcsóbb és ma még 15%-os promo kód is érvényes rá + ingyenes szállítás ;-) Üdv, Enn

abigelvegh 2014.05.07. 11:27:03

@AdriEnn: Kedves Enn! Köszi a szupi tippet, meg is rendeltem :))) Szép napot! PS: még mindig imádom az írásaidat, a fotóidat, a stílusodat.

AdriEnn 2014.05.07. 17:50:09

@abigelvegh: Örülök, hogy segíthettem :-) és annak is nagyon, hogy tetszik az oldal! Szèpet, Enn

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'