Beauty minden alkalomra!

by

2014.11.11.

Minden beauty blogger készít egy posztot a neszeszerében rejlő kincsekről előbb vagy utóbb, nemigaz? Nálam ma jött el az a nap. A termékekről külön-külön már sokat meséltem, arról viszont még sosem, hogy melyek azok, amiket nap mint nap magammal cipelek akárhova is megyek.

Mit is tudnék így hirtelen a neszeszerem tartalmáról mesélni? Könnyen és gyorsan használható, effektív, univerzális terméket tartalmaz. Ez lehetne akár egy hobbykertész szerszámosládájának reklámszövege is, denem! :-) Nadekomolyan! A lényeg az, aminek már olyan sokszor hangot adtam, hogy ne legyen komplikált a termékek használata, ne vegyen el sok időt a dolog, de a végeredmény legyen látványos és persze emelje ki a természetes szépséget.

Miért nagyon! fontos, hogy univerzális legyen? Sok olyan helyzet adódhat napközben, amire reggel még nagyon nem számítottunk, mégis helyt kell állni. DE, DON'T PANIC, ugyanis egy olyan bombabiztos minineszeszert állítottam össze, ami akármikor megállja a helyét. Legyen egy váratlan üzleti találka, randi, bungee jumping vagy bármi más. Mi kell hozzá? Íme:

1. Egy jó bőrtökéletesítő primer BB vagy CC krém, ami egész napon át "működik"! Ez a pont az, amin szerintem nem érdemes spórolni, mert egy jó alap egyszerűen aranyat ér. Napjában többször a mosdóba rohangálni és folyamatosan újrapúderezni, pedig abszolút nem vicces. Én a Caudalie Day Perfecting Fluidban teljes mértékben megbízom, még sosem hagyott cserben. A tükörben pedig egy egészséges, ragyogó bőr köszön vissza a nap bármely szakában. Ha netán egy kicsit erősebb fedésre lenne szükség, jó ha van nálunk egy BB vagy CC krém. Nem foglal sok helyet, jól eldolgozva pedig egyszerűen szuper. Én Borjouis CC krémet használom épp.

2. Egy jó korrektor, ami egy másodperc alatt kipihentté varázsolja a tekinteted! Egy ilyen csodafegyver például a Clinique Airbrush, ami nem csak jól fed, hanem egy kis highlighttal kiemeli a szem körüli bőrt is. Imádom!

3. Egy szempillaspirál nélkülözhetetlen! Találd meg azt, ami nem kenődik és szépen, íveltté varázsolja a pillákat. Ha több drámára van szükség, vidd fel két rétegben! Nem kell csilliós árkategóriájú legyen, sok esetben a drogériában vagy ITT találhatók a legjobbak.

4. Egy gyöngyházfényű nude szemfesték sem hiányozhat! Praktikus egy semleges színt választani, mert ez akár highlighterként az orcák felett is teszi a dolgát. Én a Bourjois egyik árnyalatát használom. (ha még egy minitükröt is tartalmaz még jobb). További gyönyörűségek ERRE.

5. Egy vízálló szemöldökceruza is jó ha kéznél van! Szökéknek, vöröseknek must have! A természetes szálak a menők épp,- just sayin. Egy szemöldökfilccel ez gyerekjáték.

6. Egy ajakápoló, ami minden bajban jó társ! Jelentősen javítja a komfortérzetet és még a rúzs is helyben marad tőle használatát követően. Nálam épp a Manna ajakápoló lamúr tombol. De EZEK is szuperek!

7. Egy pirosító+rúzs egyben nagyon kell! Áldom azt aki feltalálta! Nem elég, hogy kis helyet foglal még gyönyörűen harmonizáló színt is is visz az ember arcára. Egyszerűen csodálatos dolog ez! Ki kell próbálnotok! Az én kedvencem az Yves Saint Laurant Baby Doll. Must have!

Neszerszer: Pixibag <3 ha még nem ismeritek, mindenképp katt ERRE!

IMG_5883.jpg

 

IMG_5894.jpg

 

IMG_5899.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr236617617

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'