Gift guide I.

by

2014.11.15.

Az ilyen borongós időben, egy pléddel, egy meleg teával és egy laptoppal az ölemben, egyre inkább a karácsony kezd a fejemben járni. Egy-egy "beauty" karácsonyi ajándékajánlót már készítettem, külön férfiaknak és nőknek 5000 Ft alatt. Ma azonban a Topshop oldalát böngésztem, ahol még mindig 70%-os leárazás van, és hjajj... a fél boltot fel tudnám vásárolni. Egy olyan ajánlót készítettem nektek, ami akár több korcsoportnak, nemtől függetlenül is tökéletes ajándék lehet. Jöjjenek az első Topshop kedvencek szépen sorban.

1. Térképpel ellátott klasszikus túra bögre - Sokat járjuk a magas hegyeket hátizsákkal, egy ilyen menő darab elég jól mutatna a hátizsákra kötve és persze a fotókon is ;-) BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

2. Burgundi színű műszőrme kesztyű - Klasszikus szövetkabáthoz ugazi blickfang lehet ez a pihe-puha kesztyű. BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

3. Négyzet alakú karkötő - Imádom az ilyen fantáziadús, minimál darabokat. Kell-kell-kell! BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

4. Puha bakancszokni - Idén elég menő, ha egy klassz zokni "kukkant" ki a kiscsizmádból. Ennek a darabnak színe egyszerűen mesés és még állati meleg is. BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

5. Irizáló neszeszer - Ez a neszeszer minden fordulatkor, más színben pompázik. Imádat! BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

6. Pihe-puha burgundi sál - Egen, kicsit rá vagyok gyógyulva erre a színre egy ideje. Egyszerűen tökéletes télen! Egy jó, meleg sál, pedig megédesít minden téli napot. BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

gift_guide.png


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr546899977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'