Wishlist- March

by

2015.03.03.

Rég járt erre kívánságlista, ami részben annak köszönhető, hogy terméktúltengésben szenvedek :-) és rengeteget teszteltem, avattam be az elmúlt két hónapban. Most azonban elérkeztem arra a pontra, amikor bizonyos dolgok erősen fogyóba kerültek, ezért elérkezett a : "jaj, mindjárt kifogyok a cuccból, utánpótlást ASAP!" felkiáltás nálam is, ahogy nemrég egy nagyon szimpatikus olvasóm írta kommentben :-) 

Jöjjön a wishlist!

1. ILIA Nobody's Baby névre hallgató, szuper természetes, bájos árnyalata. Egy sheer lipstick kategóriába tartozó darab. Ami klasszul hidratál, összetevői csúnyaságoktól mentesek és állítólag az egyik legszebb natúr nude árnyalat evör. Kell-kell-kell! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül. 

2. EVE LOM Rescue mask - A híres-híres arclemosóbalzsamról már ódákat zengtem és zengem őket azóta is, ezt a másik tégelybe zárt csodát viszont nem próbáltam még. Egy maszk, ami rengeteg! review alapján csillagos ötös. Azonnali friss, üde, élettel teli, hidratált arcbőrt eredményez már az első használat után. Egy maszk, amibe biztosan befektetek a közeljövőben! <3 ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül.

3. Estelle & Thild Stockholm - Egy svéd szépségápolási márka, amivel már régóta szemezek. Elsőként a színezett szupertermészetes finisht hátrahagyó hidratálót próbálnám ki, majd a többieket persze a range-ból.... :D ITT vásárolható meg szálltási ktg nélkül.

4. RMS Living Luminazor highlighter- Najó, ez a szintén minden csúnyaságtól mentes highlighter az, ami konstans tagjává vált lassan a kívánságlistáimnak. Egen, még mindig nem szereztem be ezt a híres fényforrást arca. De ami késik, nem múlik! :-) Jön! Honnan? INNEN szerezhető be szállítási ktg nélkül.

5. Újabb ékszerre vágyom, ezúttal egy ilyen köves, csillogó (nem értem mi van velem..., biztosan a tavasz:-) minimál gyűrűre. Love-love-love! <3

wishes_march.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr647230123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'