Easter Wishes

by

2015.04.04.

Kicsit késve érkeznek, ahhoz, hogy a nyúl még befusson velük, de azért még megkockáztatom :-) A listámra némi dekorkozmetikum, szépségápolsási termék és egy kis divat is jutott. Érdemes körbelesni a nemzetközi webshopokban, mert nagyon klassz akciókra lehet lelni Húsvét alkalmából. Például ITT , ITT, ITT, ITT és ITT is. (szállítási ktg ingyenes)  Hogy mi szerepel a listán? Lessétek!

1. NARS Matte Multiple Cappadoce - Orcákra vagy árnyékként, esetleg az ajkakra..., ez a NARS csoda mindenre tökéletes. ITT épp 10% kedvezmény a márka minden termékére.

2. Paul &Joe Triple Cheek Color 003 - Oké, a Paul & Joe termékek csomagolása egyszerűen mindent visz..., legalábbis nálam. Imádom mindet!

3. Deborah Lippmann New York Marquee I'll Take Manhattan - Hableány színű körömlakk?! KELLKELLKELL! <3

4. First Aid Beauty Ultra Repair Instant Oatmeal Mask - Egy nagyon kedves olvasóm ajánlotta ezt a maszkot, azóta sem megy ki a fejemből! :-)

5. Hooded Color Block Cardigan - Egy meleg pihe-puha kapucnis kardigánba burkolózni hűvös tavaszi estéken? Nincs is annál jobb! Ez a Topshop darab pont tökéletes lenne.

Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon?

 

easter.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr567338772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'