COLO Skincare - Calendula Body Lotion

by

2015.06.18.

A COLO Skincare-ről már korábban olvashattatok ITT és ITT, arról még azonban talán nem, hogy mennyire imádom a levendulát. Sütiben, szörpként, csokorba szedve, vagy szépségápolási termékekben. A COLO Skincare most egy csodás, könnyű testápoló tejjel rukkolt elő, ami azonnal rabul ejtett. 

A nyári hónapokban az ember előszeretettel feledkezik meg a testápolásról (pl én... shame on me). Pedig igenis fontos lenne, ugyanis a nap és a só például ugyanúgy szárítja a bőrt, mint télen a fűtés során létrejövő meleg száraz levegő. Talán ez a abból fakad, hogy az ember testápoló + meleg kombinációhoz ragacsos, kellemetlen érzésre asszociál. De van egy jó hírem, léteznek olyan kencék is, amelyek konzisztenciájuknál és összetevőiknél fogva kifejezetten klasszak akár nyári hónapokban is, ilyen például az alábbi COLO testápoló is. 

A testápoló nagy mennyiségű bio alapanyagokból készült, 100%-os természetes és ecocert által elfogadott hatóanyagokkal. Úgy fejlesztették ki, hogy extra érzékeny bőrnek is ideális ápolója, sőt az ekcémás bőrre is nagyon  jó hatással van. Az elmúlt hétvégén sikerült egy X-et égetnem (bikini..no comment) a hátamra, ami sürgősen segítségért kiáltott. Az égett bőröm azt mondta like, tehát én is azt mondom! :-) A flakon egy hígabb, bézs színű, mennyei illatú krémet rejt, ami tényleg tökéletes napozás után! Nyugtatja a bőrt, a benne rejtőző gyulladáscsökkentők pedig teszik a dolgukat.

Aki ugyanúgy rajong a levenduláért mint én, próbálja ki a testápolót és jöjjön el a hétvégén Tihanyba, ahol épp most kerül megrendezésre a levendulafesztivál. Infók ITT. Találkozunk? ;-)

 img_0882.jpg

 

 

img_0889.jpg

 Fotók: Enn

A bejegyzés a Colo Skincarrel való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr547553660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'