Leopard look

by

2015.06.19.

Egy új rúzs, egy leárazásban talált ruha, új hajszín és egy szuper péntek. Épp elég indok ahhoz, hogy ma look fotók jöjjenek a blogon. Titkos szerelem a leopárd minta (de csssss... :D), sokat próbálgattam, de valahogy nem találtam meg azt a mintát, amit kerestem, mert leopárd és leopárd között is hatttttalmas! a különbség. Ez volt a helyzet egészen tegnapig, amikor a H&M-ben szembejött velem ez a ruha, ami szerintem csodás, ráadásul az A vonalú szoknya és a zsebek Austin Powers filmekre emlékeztetnek, amitől mindig jobb kedvem lesz valahogy. "Jeah baby..." :D

Az új ruhához egy vagány matt Bourjouis rúzst kombináltam, az Olé Flamingot, ami egy szuper-szuper tartós rúzs! ( MUST HAVE!) Alapként a Caudalie Day Perfecting Fluid került fel (épp leárazva ITT), az orcákat pedig a Guerlain Terracottával (ITT kapható), illetve a Kjaer Weis pirosítómmal hangsúlyoztam. Az összhatás pin up sminkre emlékeztet, amihez nélkülözhetetlen volt egy fekete tusvonal. és drámai pillák, amit a L'Oréal Paris újdonságával kreáltam. A mozgó szemhéjra a MAC Painterly került fel. Az új szőke hajszínemhez, amit a L'Oréal Prodigy-vel festettem (imádom!), hangsúlyos szemöldök dukál, amihez egy újdonságot próbáltam ki az NYX-től. (hamarosan további infók róla) Végezetül az orcák felső peremére az Edward Bess highlighterem ( infók ERRE) került. Hope you like it?  Happy Enn, happy Friday! :-) 

img_0950.jpg

 

 

 

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr587557238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsofi Kajary 2015.06.19. 18:18:16

Imadoom a hajszined is es a sminket is! Gyonyoru vagy :)

lonka 2015.06.21. 22:35:53

gyönyörűszép vagy!! ♥

AdriEnn 2015.06.22. 13:09:23

@Zsofi Kajary: @lonka: Nagyon drágák vagytok!! köszönönöm! <3<3 (blush)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'