10 random beauty facts

by

2015.06.27.

Nemzetközileg beauty és fashion bloggerek körében épp tombol a kérdezz-felelek őrület, ahol a bloggerek most épp néhány személyes beauty titkukat, vallomásukat osztják meg az olvasókkal és persze a többi bloggerrel. Bevallom őszintén, imádom ezeket a bejegyzéseket olvasni! Többet megtudni a szerzőkről..., ez az, ami általában mindenkit foglalkoztat. Legalábbis engem igen! :-)

Éppen ezért, nagyon kíváncsian olvasnám (tehát TAG-elem ezen a ponton :-) Szandra a The Very Stlye Blog szerzőjének, Magdi a BeautyJunkie szerzőjének, Szabina a Szépséglabor szerzőjének, Bianka a Fashion Is My Cure szerzőjének, Rebeka a Larinne szerzőjének és Dorottya a Chloe From The Woods szerzőjének beauty vallomásait! <3 Mindenképp lessétek meg a blogokat, magasan a legjobbak között itthon! Katt-katt! :-) Most pedig következzen az én 10 beauty vallomásom! 

 
img_0976_1.jpg

 

1. A leggyakrabban smink nélkül hagyom el a házat, de egy élénk színű rúzs mindig van nálam, ha fellépne valami "komplikáció" :-) 

2. A főiskola elvégzése óta (az sem most volt... :-) nem szedem a szemöldököm. Imádom a telt, természetes szemöldököket. 

3. Volt már szőke, rengeteg féle vörös, sőt sötétbarna és majdnem fekete hajam is. Az utóbbi azt hiszem a legnagyobb 20-as éveim elején elkövetett beauty mellényúlásom volt.

4. Biztos, hogy valami elhalaszthatatlan "teendő" épp mindig akkor lép fel, mikor frissen lakkoztam a körmeim. Persze, hogy mindig belenyúlok valamibe... Az őrületbe tud kergetni. Maximum 1x újrafestem. Ha utána újra belenyúlok valamibe lemosom, és egy jó pár hétig/hónapig dacból nem nyúlok körömlakk felé. 

5. A férfiak számára készült parfümök az esetek 80%ában jobban tetszenek mint a női illatok. (crazy)

6. Még sosem voltam pedikűrösnél! (blush-blush) Egyszer biztosan kipróbálom!

7. Gyakran járunk túrázni, van hogy 5 napot is az erdőben, magasabb hegyekben töltünk. Sátrazunk több napig. Egy 60 literes zsákba az étel, ital, ruha mellett általában (soha!) nincs már hely beauty eszközöknek (kivéve naptej, dezodor, szappan), így a vadonban beauty mentes övezetet tartok. Így van öröm akkor is, ha épp vége a nyaralásnak. ;-)

8. Egy olyan lány vagyok, akinél általában (soha!) nincs papírzsebkendő! :-) Shame on me!

9. Évente egyszer a legjobb barátnőmmel egy 5 csillagos szállodában csajoskodunk (a barátom csak így hívja..:) egy wellness hétvégén.

10. Van narancsbőröm, nem is kevés, leginkább a combokon. Éppen ezért a megfelelő beauty termékek használata mellett odafigyelek a megfelelő táplálkozásra (de ha valamit egyszer-egyszer nagyon megkívánok nem hagyom ki..) és a sportra is. Éljen a clean eating, a tiszta víz és a sok spinning! Köszi Erika! :-)

 Fotó: Kelemen Lajos


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr577575390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'