Swedish beauty

by

2015.09.06.

Még mindig tombolnak bennünk a svéd kirándulásunk alatt szerzett élmények, amihez nagy mértékben hozzájárulnak azok a szépségápolási termékek, amiket kint vásároltunk. Jöjjön ma az alábbi két csodás szerzemény, amit tényleg nem tudok letenni, mióta csak megvan. Mindenképpen szerettem volna helyi termékeket vásárolni, így is történt. :-)

Van több északi szépségápolási márka, amire már évek óta fenem a fogam. Köztük például a FACE kozmetikumok, illetve a Jorgobé temékekre, a Verso (omg kategória szintén), vagy az Estelle & Thild termékekre. Mind-mind top kategóriás svéd kozmetikumok, amelyek közül most egy Estelle &Thild szérumot hoztam haza, illetve egy új brandet is felfedeztem, ami c/o Gerd néven fut. Mindkét márka, organikus, bio összetevőket tartalmaz és ami a legjobb, hogy ezeknél a márkáknál az innováció is helyet kapott. Organikus, innovatív és hatékony? Science fictionnek hangzik, de igaz! Azt hozzák, ami a csomagoláson szerepel, mindenféle marketing mellébeszélés nélkül. Sőt, mindemellett mennyei illatokkal és textúrákkal kényeztetnek.  

Estelle & Thild Biohydrate Vitamin Serum - Egy olyan könnyű textúrájú, tápláló hidratáló szérumról van szó, ami pillanatok alatt beszívódik a bőrbe.  Ezt követően pedig egy hidratált ( vegyes bőrön is! zseniális), szuper sima arcbőrt hagy hátra. Egy újabb kedvenc a sorban! Remek smink alap, de úgy önmagában is egy igazi kényeztetés. A csomagolás pedig..... hát nem gyönyörű? Imádom! Legszívesebben minden terméküket hazavinném és kitenném a polcomra! ITT szerezhetők be a termékek egy része. (szállítási ktg. nélkül)

c/o GERD - Egy márka, amire teljesen véletlen bukkantam a kirunai szállásunk minishopjában. A c/o GERD mind kiderült ugyanis egy lappföldi márka. A csomagolás itt is vonzotta a tekintetem, majd az összetevők és a recepciós leányzó áradozása egyértelműen meggyőzött. Tudtam, hogy nem mehetek termék nélkül haza. Azóta pedig nagy az öröm és a vállcsapkodás, hogy szerencsére magammal vittem ezt a szuper arcradírt. Egy "mechanikus" arcradírról van szó, mégis mindezt a legkíméletesebb és legkényeztetőbb formában végzi, nulla kellemetlen érzés nélkül. Az eredmény: Csodás tiszta, sima bőr, kevesebb mitesszer! A mentás illat pedig külön felpörget. Ha tehetitek, mindenképp próbáljátok ki mindkettőt!

<3

1_17.jpg

img_2141.jpg

img_2142.jpg

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr317745046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'