Current favorites + surprise!

by

2015.11.08.

Imádom a meglepetéseket! Az elmúlt hetekben pedig rengeteg jutott ezekből, amiknek egy részét meg is szeretném osztani Veletek! Sikerült megnyernem a Digital Divas versenyen az "Év szépségbloggere" címet, ami minden bizonnyal a 2015-ös év egyik legszebb pillanataként tartok majd számon. A Digital Divas konferencián és amúgy mostanában kb mindenholnálam van az imádott Olympus PEN EPL-7 fényképezőgépem, amivel nem csak csodás képeket tudok készíteni, de szuperül is mutat minden "szettemhez" keresztpántos megoldással. Imádom!  Ahogy a leleményes ajándékokat is. Nem csak adni, de kapni is. Az előbbire egy klassz példa szerintem a fotón látható térkép, amit a barátomnak ajándékoztam a születésnapjára. A térképét mindenki maga állíthatja össze egy pofon egyszerű programmal a Mapiful oldalán (ami amúgy egy svéd ötlet :-) Én egy olyan térképet kreáltam, ami a nyári svéd Fjallräven túránkra emlékeztet majd mindig a nappalink falán. <3 Az új lakásunkban majd a végleges helyéről is készítek fotókat. Stay tuned! <3 Addig viszont lessetek el a Mapiful oldalára és készítsetek egy saját, egyedi térképet. :-)

Persze ajándékot kapni is csodás, mint ahogy ez velem történt, amikor egy gyönyörű Tchibo ajándékdoboz érkezett hozzám mennyei!! "karácsony ízű" sütikkel, amikben igen, az Enntrance név szerepel! OMG! <3 <3 <3 Azóta is a hatása alatt vagyok. Annyira figyelmes, annyira kreatív és ötletes! A sütik mellé receptek is érkeztek magazin formájában, illetve imádnivaló keksznyomók. Nagyon-nagyon köszönöm ezúton is a Tchibo Csapatának! Love you All! 

Tudjátok, már régóta hatalmas Daniel Wellington óra rajongó vagyok. Az imádott barna, vörös arany verziómhoz most csatlakozott egy újabb klasszikus fekete, ezüst kivitelben. Kortalan, elegáns és egészen apró részletekig tökéletes. Imádom az óra maszkulin vonásait. A fekete verziót legszívesebben egy finom, nőies, egyszerű fekete ruhával kombinálom. Imádom ezeket a kontrasztokat. Hogy mi a meglepetés? A Daniel Wellington jóvoltából most az enn_s promó kód használatával 15% kedvezményt kaphattok minden vásárláskor!! Éééés a szállítás teljesen ingyenes világszerte. Happy shopping Beauties! <3 Katt IDE!

Vörös rúzsból sosem elég! Mindig születik olyan árnyalat és textúra, ami (nem is értem :D) nincs a repertoárban, de persze abszolút must have! Ilyenek a Maybelline legújabb, krémesen matt színei is! Nem csak a szín és a tartósság, illetve a nyárra emlékeztető kókuszos illatuk, de a az áruk is lenyűgöz! Kell-kell-kell Lányok! Már kaphatók a drogériákban. 

img_2495.jpg

 

 

img_2501_1.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr648057316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiro Szalome 2015.11.10. 08:29:03

Gratulalok! Gyonyoru az ora es a terkep! :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'