"BORN TO BE LIKED!"- BEST OF HUNGARIAN BEAUTY NEWS

by

2016.06.05.

Rég járt már a blogon az egyik kedvenc rovatom, ahol megmutatom Nektek én mire kattintok a hazai pályán. Jöjjenek az e heti kedvenceim. 

1. Larinne blog - Rebeka blogját nagyon régóta követem és imádom. A blog nemrég új ruhát öltött, ami csak egy a sok-sok ok közül, amiért érdemes ellátogatni az oldalra. Az alábbi cikk pedig az én szívemből is szól. <3 Must-must read!

2. Sajátotthonprojekt - Egy blog, ahol igazán csodás inspirációk és tippek szerezhetők be lakberendezés témában. A blog szerzői pedig nemrég egy interjút is készítettek velem is. <3 Ez a csodás Norvég otthon pedig egyszerűen mesés... Katt-katt!

3. Time to be unique - Kriszti blogjára nemrég lettem figyelmes. Egy kifinomult, gyönyörű kétgyerekes Anyuka, akinél elsősorban lifestyle és divat témakörökben találhattok igényes bejegyzéseket. Ez a pasztell szett az egyik kedvencem. 

4. Inspirationholic - Balog Kata oldalát a kezdetek óta lelkesen követem. Stílusa mind, lakberendezés, mind sütés, mind divat, mind utazás témában nagyon közel áll hozzám. Csodás blog, gyönyörű fotókkal, remek inspirációkkal. Ez a süti (is) imádnivaló! Must click!

 

borntobeliked_2.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr828782384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'