Green love

by

2016.11.25.

Mostanában gondolok egyet és elugrom délután egy vödör festékért és ripsz-ropsz zöldre festem a lakás egyik falát. :-) Mondhatnám azt is, hogy "Green is the new white", nu de azért még nem teljesen. A zöld azonban belopta magát a szívembe, tagadhatatlan. Nem csak a hálószobámban, hanem a fürdőszobapolcomon is.

Azt, hogy nagyon kedvelem a Kiehls termékeket már sokszor említettem Nektek. Van tőlük néhány igazi közismert gyöngyszem tőlük a birtokomban, köztük egy pedig teljesen friss "ismeretség", ez pedig az uborkás, alkoholmentes arctonik. Egy igazán klassz, friss illatú, szuper megnyugtató arcvíz, ami gyönyörű egyenletes arcbőrt varázsol másodpercek alatt. Imádom! Leginkább mozgás után. Tipp! Mindig nedvesítsétek be vízzel a vattakorongot, nyomkodjátok ki alaposan, majd ezt követően tegyétek a tonikot vattapamacsra.

A csodás zöld tonik mellett, beköltözött még néhány további újdonság hozzám. Köztük egy varázslatos Gyors bőrtökéletesítő szérum az Omoroviczától. Pont azt teszi, amit a név is sugall. Pillanatok alatt "átformálja" a bőrfelszínt, ami csodásan egyenletes és sima lesz. Tökéletes társ, ha azonnal kell a jó megjelenés.

Egy másik dolog, amit mostanában szinte minden nap használok a Bobbi Brown szemhéjtusa. Egy igazi mély fekete gél, amit a felső szempilláim tövébe, a külső szemzugokba szoktam felvinni. (Így szuper hétköznapi viseletként is!) Ez a tus nem vándorol el a helyéről a nap végéről sem! SEHOVA! <3

A végére pedig maradt egy igazi evergreen, ami nem más mint A legeslegjobb pillagöndörítő a piacon, ez pedig nem más mint a  Shu Uemura! Must try! 

És a Ti kedvenceitek?

p1010300.jpg

 

p1010311.jpg

 

p1010302.jpg

 

p1010307.jpg

 

p1010313.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL 7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr6011998672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thành Tân 2016.12.07. 03:45:22

<a href="http://www.trungtamgiasuhuecity.com/">gia sư tân thành</a>

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'