Sale, sale, sale vágyak!

by

2013.12.27.

Az egyes divat márkák már elindították téli leárazásaikat, a leárazások azonban nem csak divat, hanem beauty vonalon is elindultak, amiről általában alig esik szó. Kár... A korábban csokorba szedett beauty webshopok, majdnem mindegyikén tombolnak már a -%-ok. Szerencsére itt nem fogynak a dolgok olyan drasztikusan gyorsan, mint a divatáruknál, de azért érdemes résen lenni, ha egy-egy populárisabb, bestsellerre utaztok. Én inkább újdonságokat próbálnék ki most, mégpedig az alábbiakat.

1. Kevyn Aucoin The Volume szempillaspirál: A márka körül már régebb óta sündörgök. Most, hogy némileg olcsóbban hozzá tudok jutni, egyre inkább foglalkoztat ez a szempillaspirál, aminek spirálja nagyon hasonlít az imádott Bobbi Brown-ra.

2. Christian Dior krémes arcpirosító: Egy klasszikus, rózsás pirosító hiányzik még a repertoáromból, sőt krémes arcpirosítót sem próbáltam még. Ez a Dior darab optimálisnak tűnik.

3. Caudalie Vinoperfect day perfecting fluid: A Caudalie rajongásom már nem új senkinek, erről a krémről azonban még nem meséltem. Egy olyan enyhén színezett arckrémről van szó, ami "tökéletessé" varázsolja az arcbőrt, apró bőrhibákat, egyenetlenségeket elfedve. De még a végén lehet, hogy tényleg az egy egész napot sikerül tökéletessé varázsoljon,...:D haha, a neve szerint legalábbis tudnia kellene.

4. Aesop Hydrating Serum: A téli hónapokban arclemosást követően sajnos többször feszül a bőröm, a nappali krém használata mellett is. Ezrért mindenképp szeretnék egy hidratáló szérumot, ami ezt megszünteti.

5. Sue Uemera sampon: Magyarországon még nem kapható, ennek ellenére totál be vagyok zsongva tőle. (pedig még nem próbáltam) Épp itt az ideje, hogy teszteljem! :-) Egy luxus sampon, amely a gyökerektől a hajvégekig ígér teljes hajgyógyítást. Idevele!

vagy.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr155710788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'