Hair Wonder

by

2017.12.14.

A cicánk számára ültetett macskafű, épp Luca napjára kelt ki, nos ha ez nem véletlen :D (btw a ciccen hozzá se szagol... :-) Imádom az élénk zöld színét és a friss hatását a lakásban, mint ahogy újabban az alábbi szuper sampont és balzsamot is. 

Nem igazán használtam még organikus sampont korábban, ezért is voltam eszeveszett kíváncsi a Hairwonder termékeire. Egy új holland márkáról van szó, amely igyekszik természetes, ugyanakkor hatékony hajápoló termékeket megalkotni. Tesztelésként a mindennapos hajmosásra megalkotott termékeket választottam. A mindennapi hajmosást alapvetően nem ajánlják, de ha mégis, akkor mindenképp érdemes természetes, gyengéd sampont, balzsamot választani. Itt a szuper rozmaringos, mentás herba illathoz egy igazán gyengéd, mégis frissítő konzisztencia párosul. Ami pedig a legklasszabb, hogy az összetevők 99% természetes eredetű! Egy igazán szuper alternatíva és regenárálás a sok-sok szilikonnal teli termék után a hajnak és a fejbőrnek egyaránt. A Hairwondernél megtalálhatók a teljesen bio samponon és balzsamon túl termékek festett, igénybevett hajra, illetve hajformázók is. Lessetek körbe ITT!  , illetve a drogériákban, ugyanis a termékek már kaphatók itthon. 

Jöjjön a Luca-napi meglepetés számotokra!  Most nyerhettek két ajándékcsomagot itt a blogon, vagyis ITT a facebook oldalon a, ha kommentben megírjátok a poszt alá, hogy kit lepnétek meg a csomaggal szívesen. :-) Sorsolás 12.18-án! <3 Good luck Beauties! 

p1010644.JPG

p1010643.JPG

p1010645.JPG

p1010639.JPG

p1010634.JPG

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr4213485575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'