Lavera bőrfeszesítő kényeztetés

by

2019.03.16.

Az idei év kicsit más mint a többi, ugyanis újra ápolom a "szerelemprojektem" az Enntrance-t és megosztom Veletek is éppen milyen szépségekért rajongok :-)

Kezdjük most a sort egy csodás natúrkozmetikummal, amiről korábban már többször is meséltem Nektek a blogon ITT , ITT és ITT is. A lelkesedésem a márka iránt nem csökkent, viszont eltelt közben néhány év (haha) és így különösen örültem, hogy tesztelésre kaptam a márka új bőrfeszesítő termékcsaládját amit egy úgynevezett "green lift complex-szel" láttak el.  Ez a fejlesztés serkenti a bőr kollagén termelését különleges, természetes összetevőkkel. Vegán termékekről van szó, amelyek nem tartalmaznak színezéket. Hyaluronsavval és karanjaolajjal ápolják a bőrt. A termékek mindemellett csodás virágos, édeskés illattal kényeztetik az érzékeket. 

Nappali bőrfeszesítő krém ( 50 ml)

A krém pumpás kiszerelésben elérhető, ami nem csak higiénikus, de elég praktikus is. Fél pumpányi bőven elegendő az egész arc és nyak ápolására. Egy gazdag, sűrű krémről van szó ami pillanatok alatt felszívódik és pihe-puha, sima bőrt eredményez.  

Bőrfeszesítő szemránckrém (15 ml)

A krém egy kis tubusban, fém "masszírozófejjel" kapható. Az én szuper érzékeny szemkörnyékem imádja! A fém adagoló felfrissít és korán reggel felébreszt. Feszes, ápolt szemkörnyéket eredményez. Ráncaim még nincsenek a szemem környékén, de azt gondolom a megelőzés ugyanannyira vagy még inkább fontos.

Éjszakai bőrfeszesítő krém ( 50ml)

Egy klasszikus tégelyes kiszerelés, ami konzisztenciáját illetően sokkal könnyedebb mint a nappali krém. Ez viszont ne tévesszen meg senkit, mert legalább annyira tápláló mint a nappali krém. Én személy szerint sokkal jobban szeretem, ha az éjszakai krém/szérum könnyed, megnyugtatja a bőrt és táplál. Nos, ez a krém pont ilyen! 

Összességében ezúttal sem csalódtam a Lavera termékekben és azt gondolom klassz választás lehet, ha egy jó natúrkozmetikai márkát kerestek, szuper ár-érték arányban. A termékek elérhetőek a Rossmann boltokban, illetve online ITT

1_23.jpg

2_24.jpg

6_10.jpg

3_26.jpg

7_8.jpg

Fotòk: Enn

* Ez a poszt fizetett parneri együttműködés kapcsán született


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr2214692654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'