Soft facecare

by

2017.01.26.

Január = zimankó, legalábbis a 2017-es év januárja erősen ezt a tendenciát mutatja. Nézzük a jó oldalt, végre lehet befagyott tavakon korcsolyázni :-) A csípős hidegtől komoly megpróbáltatásokon megy keresztül a bőrünk. Nem csak a testápolásra kell extrémen figyelni ez idő tájt, de az arcápolásra is. Egy-egy száraz folt, kipirosodás itt-ott megjelennek sajnos a bőrünkön, amit nem csak a hideg levegő okoz, hanem a benti száraz, fűtött meleg helyiségek, illetve a forró fürdő is. (sajnos...) DE! Szerencsére léteznek csodás természetes segítők a beauty világban. 

Lavera Basis Q10 öregedésgátló hidratáló arckrém:

Számomra a Lavera Basis az a termékcsalád, amihez mindig szívesen nyúlok vissza. Igazi kis mindentudó a táskámban. ( de imádtam a Laverától ŐT, ŐTŐT és ŐT is ) Kíváncsian vártam, hogy a Q10 koenzimmel gazdagított arckrém vajon milyen lehet. Nos, azt kell mondanom: Szeretem! A krém öregedésgátló hatású, klassz segítő az apró vonalak és a ráncok enyhítésében. Számomra leginkább a megelőzésükben játszik szerepet. Bio aloe verát és bio jojobát tartalmaz. Egy igazán könnyed konzisztenciájú krém, ami szuper gyorsan beszívódik és remek sminkalap is. 100-ban mentes szintetikus tartósító szertől, parabéntől, szilikontól, paraffintól, kőolaj származékoktól. 100%-ban természetes illatokat, aromákat tartalmaz. 

Lavera Basis Q10 öregedésgátló szemránckrém:

A Basis szemránckrém a pont az i-re. A szem környékén általában még hamarabb láthatóak akár a szárazságtól eredő apró vonalak. A krémet bio mályvával és bio shea vajjal látták el. Kisimít és egyben erősíti a szemkörnyék különösen érzékeny bőrfelületét. Kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. Rendszeres használatával a ráncok csökkennek és a bőr rugalmassága javul. Szintén 100%-ban természetes kozmetikum növényi összetevőkkel, bio növény kivonatokkal és bio olajakkal. 100% ban mentes szintetikus tartósítószerektől, szilikontól, paraffintól és kőolajszármazékoktól. 

Must try!

 1_22.jpg

2_23.jpg

4_22.jpg

10_4.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr4912022701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'