Sun-sun-sunscreen

by

2016.04.18.

 "Here comes the sun!" Micsoda szerencse! Hihetetlenül vártuk már mindannyian és most végre megérkezett. Kirándulások, teraszos reggelik és vacsorák, kertészkedés és persze sok-sok napozás. A kinti programokkal együtt idén is nagyon ügyelek a  bőröm fényvédelmére. A káros sugarak elleni védelme igencsak fontos, olyan fehér bőr mellett pedig mint az enyém különösen. Éppen ezért az első tavaszi napsugarak megérkezésével egy időben kezdem el kenni a bőröm. Ezúttal egy természetes alternatívát kerestem. Korábban már megtaláltam a kedvenc dezodort és fogkrémet is a Laverá-nál, ezért úgy gondoltam, hogy a napvédelem terén is teszek egy próbát. 

A Laverának ezen a téren is szuper átfogó a kínálata, annak ellenére, hogy itt ugye egy natúrkozemtikai márkáról beszélünk. Minden infó a márkáról ERRE. Kapható 20, illetve 30 SPF-el ellátott spray és napkrém is. Ezen kívül fényvédővel ellátott ajakbalzsam, (nem csak síeléskor szuper! ;-), illetve nagyon klassz napozás utáni termékek, sőt! önbarnítók is. 

Lavera SUN napvédő spray 20 SPF és a Lavera SUN napvédő krém 30 SPF esetében is 100%-ban ásványi napvédőkről van szó. Többek között bio körömvirág és bio napraforgóolajat tartalmaznak, amik természetes módon nyugtatják a bőrt. UVA-UVB sugarak ellen 1:3 arányban védik a bőrt. Persze mint minden napvédőnél, itt is nagyon fontos, hogy alaposan bekenjünk magunkat mindenhol és folyamatosan újrakrémezzük magunkat, attól függően mennyit tartózkodunk kint. A déli tűző napsütés pedig semmilyen esetben nem tesz jót senkinek.

Mindkét fényvédőnek szuper a konzisztenciája és nem ragad tőle a bőr, ami pedig különösen klassz, hogy a napvédők színét a bőr természetes színéhez igazították. A spray nagyon praktikus és könnyen adagolható, ennek ellenére én a magasabb fényvédelem miatt a krémet használom sűrűbben. A napvédők érzékény bőrűek számára, illetve babák számára (a 30 SPF-es napvédő) is ajánlottak. A Lavera illatokról pedig már ódákat zengtem Nektek korábban is, most is csak folytatni tudom. Vééééégre egy natúrkozmetikum, aminek csodás illata van. Egy Isteni tiszta illat, ami egy fahéjas narancs joghurtra emlékeztet engem. Mmmmm....

Egy szó mint száz, teszi amit kell, természetes módon védi meg a hófehér bőröm és még a szeplőimet is kordában tartja ;-) Love! 

A Lavera termékeket, ITT lehet megvásárolni. Ha Ti is Lavera rajongók vagytok, most szavazhattok néhány termékükre a Glamour Glammies megmérettetésen a legjobb arc és a testápolók kategóriában.. Lessetek fel!

 

clipboard01_17.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr578633976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'