Enn's five favorites

by

2017.11.27.

Alapvetően nem ragaszkodom tárgyakhoz, mégis van időnként egy- egy darab, ami kedves számomra. Jöjjön most 5 szépség, amit mindenképp szeretnék veletek megosztani.

Varga Judit - Dekor.Álom könyv

Kezdeném rögtön az első és legfontosabb darabbal, ami különösen közel áll a szívemhez, mert egy olyan emberhez kötődik, akit nagyon kedvelek :-) Sokan tudjátok, hogy Juditunak- A szerintem egyik legjobb magyar DIY bloggernek! <3 könyve jelent meg nemrégiben, ahol rengeteg egyedi és szuper dekorötletet mutat be a nagyközönségnek lépésről-lépésre. Mindezt nem is akárhogy és akármilyen formátumban tálalva. Ez a könyv annyira bájos, inspirációkkal teli, kedves és derűs akárcsak Judit személye. Szívből ajánlom mindenkinek, aki érdeklődik A SZÉP iránt, dekorálás terén, otthon csinosítás, beauty terén. Ez a könyv egy igazi bonbon a szemnek! 

A könyv bemutatásának alkalmával pedig részt vehettem Judit egyik workshopján, ahol a könyvben is megtalálható egyik technikát próbáltuk ki. Díszpárnahuzatot dekoráltunk saját készítésű nyomdával. Nem hazudtoltam meg önmagam, természetesen teljesen minimál mintát kreáltam, a képeken látható kis konfettikkel. :-) Imádtam a workshop minden percét. Egyszerűen csak hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem személyesen is! 

psszt.: Most leárazva vásárolható meg a könyv---> ITT !

Guerlain Terracotta parfüm

Most, hogy tényleg beköszöntött a tél, alakulóban a nyárvágyam :-) ( amíg nem esik a hó, mert azt imádom :-) A Guerlain egyik legikonikusabb illata (szerintem), ami az imádott bronzosítókban is visszaköszön azonnal nyári hangulatba repít. Egy igazán trópusi, virágos, kókuszos, vaníliás, édes illat. Egy meleg sál, ami körbeölel a hideg időben :-) LOVE!

L'Occitan Cream Comort krém

Ez a kis cuki tégely a Pixibox x L'Occitane különkiadásával érkezett, ami örök kedvenc. Egy gazdag shea vajas krém, csodás tiszta illattal, intenzív hidratálással. Szuper hasznos a mínuszokban a bőr számára. Must have!

 L'Oréal Tue Match korrektor

Aki régebb óta követi a blogot, 100szor olvasta már (s már lehet unja is :-D), hogy mennyire imádom a Clinique Airbrush korrektort. Nos, az a jó hírem, hogy végre van egy a drogériákban is, ami elég közel áll a favoritom minőségéhez. Ez pedig a legújabb True Match korrektor a L'Oréaltól. Könnyed állag, természetes fedés, praktikus csavaros csomagolás. Szeretem! Próbáljátok ki!

p1010620.jpg

p1010616.jpg

p1010608.jpg

p1010624.jpg

p1010612.jpg

p1010615.jpg

p1010603.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr7313398451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'