PIROSÍTS, MINT A PROFIK!

by

2014.01.10.

Egy pirosító minden nő „sminkkollekciójában” megtalálható. Könnyen varázsolhatunk segítségével klassz, üde, egészséges megjelenést. Ha azonban nem visszük fel megfelelően, könnyen kiválthatjuk az ellenkezőjét is. Az eredmény könnyen ódivatúvá válhat. Az alábbiakban néhány tipp ahhoz, hogy mire érdemes figyelni a pirosítás során.

Színválasztás:

Egy jó metódus arra, hogy kiválaszd a számodra optimális árnyalatot: menj ki a szabadba néhány órára futni, kocogni vagy akár egy hosszabb intenzív sétára. Hazaérkezés után, vess egy pillantást a tükörképedre, és figyeld meg orcád árnyalatát! Körülbelül ez lesz az az árnyalat, amelyhez a pirosítódnak a leginkább közel kellene állnia.

blush.jpg

Árnyalatok:

Rózsaszínes árnyalatok általában a nagyon világos, rózsás bőrtípusokon mutatnak a legjobban. A barack árnyalatok igazi klasszikusok a pirosítók között, melyek igazán szép, egészséges megjelenést kölcsönöznek. A sárgás, sárga árnyalatú bőrtípuson mutatnak a legjobban. Emellett ehhez a bőrtípushoz, a fahéj színű pirosítók is remek választásnak bizonyulnak. A sötét bőrtípushoz pedig a sárgabarack árnyalatok a legklasszabbak.

2be1109ae36388a45287f45ccc2abb5d.jpg

Felvitel:

Választhatsz kőpúder vagy krém állagú pirosítók közül. A krémes állagúak esetén a legjobb, ha ujjbegyeddel viszed fel a kívánt helyekre, majd azt szépen eldolgozod arcbőrödön. A klasszikus kőpúder állagú pirosítót a legkönnyebben egy pirosító ecsettel viheted fel. Mosolyogj és vidd fel a pirosítót az almácskáidra, majd dolgozd el a bőrödön a halántékod irányába felfelé. Fontos, hogy a termékből ne vigyél fel túl nagy mennyiséget, hisz ne feledd, a kevesebb mindig több!

Kollázs: Enn

Fotók: Pinterest

További hasznos tippeket az Activia oldalán olvashattok.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr225750849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'