BB KRÉM VAGY ALAPOZÓ?

by

2014.01.14.

A szépségtrendek napjainkban alapvetően a természetes, egészséges bőrről szólnak. A bőr szépségét, állapotát több tényező határozza meg: közrejátszik a megfelelő étkezés, életvitel és persze rendszeres ápolás is, melyekhez különféle kozmetikumok járulnak hozzá. Ha az alapokat megtettük, már nincs is nagy mértékben szükségünk nehéz alapozókra, de persze némi korrekció mindig jól jöhet. Az azonban nem vezet jóra hosszútávon, ha egy teljes napra “beburkolod” arcod, hisz a bőröd is lélegezni szeretne. Ha mindenképp szükségét érzed az alapozónak, csak a problémás területekre vidd fel és egy alapozó ecset segítségével szépen dolgozd el a bőrődön, hogy tökéletes legyen az átmenet.

Nem feltétlenül szükséges az egész arcodra felvinni. Az alapozónál jelentősen könnyedebb textúrájú, hidratáló BB krémek a mindennapokban jobb választásnak bizonyulnak, hisz könnyebb a felvitel és szinte garantált a természetes végeredmény. Ez persze attól is függ milyen típust, márkát választasz. Szerencsére a kínálat szinte határtalan. Mindenképp a bőrtípusodnak és tónusodnak megfelelő, jó minőségű terméket vásárolj. Jó befektetés, hisz egy jó minőségű tubus akár hónapokig is eltarthat. Ki melyiket szereti jobban s miért? Kivele! :-)

uz.jpg

Fotó: Junipersjournal

További hasznos tippeket az Activia oldalán olvashattok.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr845758513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'