Before the show

by

2014.04.15.

A hétvégén a Budapest Fashion Weeken jártunk egy nagyon kedves barátnőmmel, de előtte sor került némi beauty és divat chitchat-re is, ahol Zsannával arról beszélgettünk mi lehetne a megfelelő öltözék és smink itthon egy ilyen divateseményen számunkra.

Öltözzünk ki? Esetleg öltözzünk át egy-egy bemutató között?

Nyilván meghatározó egy márka szempontjából, hogy milyen a közönség, kik ülnek a frontrowban és persze mit viselnek. Hisz ma már a show egy része a közönség is. Valljuk be, rettenetesen unalmas lenne azonban, ha mondjuk mindenki az adott márka egy darabjában érkezne a közönség soraiba. A sokszínűség igenis fontos! Mindemellett nem árt fejben tartani, hogy a fő hangsúly a bemutatókon maradjon.

Ahány ember, annyi stílus, és persze egy-egy show milyenségétől is változik a közönség, de mégis mi lenne az optimális az egész napra nézve?

Egy dologban maximálisan egyetértettünk. A lényeg, hogy az ember jól érezze magát benne, hisz ez egyértelműen látszik a kisugárzáson. ( és ez a mindennapokra is, az élet minden helyzetében igaz ) Ha megvan a harmónia, nyert ügy! Legyen viszonylag semleges, hogy akár egy elegánsabb, vagy épp egy sportosabb vonalat képviselő márka bemutatóján se érezzük magunkat adott esetben furcsán. Ezt a szemléletet követve, mi az egyszerűségre és kényelemre törekedtünk mind a ruhát, mind a sminket tekintve. Zsanna a szemekre helyezte a hangsúlyt, finom de mégis vagány vonalon haladva,  én pedig az ajkakra, megtörve azzal a viszonylag monokróm sportos szettem.

pilis-2.jpg

 

Clipboard02.jpg

 

pilis-3.jpg

Fotók: Papp Béla


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr326038181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'