WEDDING makup INSPIRATION

by

2014.04.22.

Hamarosan egy igazán izgalmas eseménynek lehetek mondhatni make up tanúja. (hihi) Sminket készítek egy bájos hölgynek, amihez gőzerővel gyűjtöm épp az inspirációkat és készítek moodboardot, mint például az alábbit.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyan sminket választanak az esküvőre, ami korábban sosem volt az illetőre jellemző. Ez a nap, nem a "naaagy", kísérletező sminkek napja, hanem az a nap, amikor egy nőnek a legjobb formájára van szükség, a természetes szépségből kiindulva. Ki szeretné azt, hogy egy teljesen más ember nézzen vissza a tükörből, vagy a fotókról évek múltán? Én biztosan nem. De mi is az elképzelésem a következő eskövői sminkhez? Íme:

A ruha láttán egy visszafogott, mégis nagyon friss, tiszta sminkre gondoltam, aminél az ajkakra helyzeném a hangsúlyt, egy csodás rózsás színnel. A teljes sminket hűvős árnyalatok határoznák meg. A szemeket nagyon decensen egy ezüstös árnyalattal sminkelném, ezzel tovább növelve a friss, üde tekintetet. Nektek, hogy tetszik?

WEDDING.jpg

Kollázs: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr836070776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harmony31 2014.04.22. 23:14:11

A szájhangsúlyos sminkkel csak annyi a baj,hogy evés, ivás, csók következtében hipp-hopp eltűnik és a nagy nap nagy részében készült fotókon úgy fog kinézni a menyasszony mintha kb ki sem lett volna sminkelve. Ha én lennék a menyasszony azért szeretném látni annak nyomát a fotókon amiért fizetek. :)

AdriEnn 2014.04.23. 09:50:39

Egy "száj hangsúlyos" smink is lehet tartós, ez a sminkes szakértelmétől függ, illetve attól, hogy milyen termékeket használ.
Nem termékspórolás a cél...., hanem egy természetes, decens, természetes szépséget hangsúlyozó smink megalkotása.

Ptak ohnivak 2016.06.02. 09:51:21

Abszolút egyetértek a kevesebb több hozzáállással. Szerintem sem kell felismerhetetlenné sminkelni egy menyasszonyt. Sohasem értettem, hogy miért akarnak a nők az esküvőn egy napra hercegnővé válni, miért lenne ez csak ő napjuk, miért kell rágörcsölni az eseményre. Tetszik a blog. :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'