Advanced beauty

by

2014.05.08.

Mit imádok a kollázsokban? Leginkább azt, hogy spontán születnek, és saját magamnak is meglepetést okoz a végeredmény. Egy láncolat indul el bennem egy kép láttán. Keresem a vizuális összefüggéseket, hogy lehetne a leginkább kifejezővé tenni az adott "gondolatmenetet". Egy cikk, fotó, ünnep, napszak, hangulat és még folytathatnám véget nem érően. Inspiráció mindenfelé, bármerre is vagyunk. Valamiért jó érzés átadni és ezáltal talán másoknak, újabb inspirációt adni. Ez lenne a cél,- azt hiszem. 

Hogy miért is írom le mindezt?

Talán az alábbi kollázs összeállítása volt az eddigi legnagyobb élmény, persze az összeset élvezem, de valamiért ez, mégis mindent visz eddig. Ellentmond annak az általános állításnak, hogy " a szépség múlandó"... Abszolút nem az, csak nem mindegy honnan közelítjük meg. A szépség szubjektív, de semmiképp sem múlandó. Jöjjön hát most négy lélegzetelállítóan gyönyörű, szebbnél-szebb híres, érett nő. <3

EVELINE HALL (69)

ui.png

LINDA RODIN (65)

ejj.jpg

DAPHNE SELFE (83)

eji.jpg

INGMARI LAMY (67)

io.jpg

Kollázsok: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr576133613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'