Antipodes lamour

by

2014.05.09.

Természetes alapanyagú szépségápolási termékek Új-Zélandról? Nem hangzik rosszul ugye? Olyannyira nem, hogy már a második terméket szereztem be a márkától. A csodálat tárgyai pedig: Egy gél alapú arctisztító (Juliet), és egy korábban már említett, gyengéd bőrradír (Reincarnation) az Antipodes-től.

A tubus nem hazudik, "Reincarnation" a javából!

Talán az egyik leggyengédebb bőrradír, amit valaha próbáltam. A krémes, mascarpone sajthoz hasonlító állag (nem vicc), szabályosan szétolvad a bőrön. Igazi, természetes alapanyagokból készült kényeztetés, a mostanában rosszalkodó, vegyes, -érzékeny bőrömnek. Mindemellett pedig, szabályosan kivirul tőle az arcbőr használata után, azonnal látszik a bőrön a változást. 

Vigyázat coming out jön. Azt hiszem "cleanser junky" lettem! Kórosan figyelek a megfelelő, hatékony bőrtisztításra. Sokkal inkább lázba hoz egy jó arctisztító, mint bármilyen dekorkozmetikum. Egy jó smink alapja pedig, akárhogy is nézzük a szép bőr. Persze lehet optikailag javítani mindenen, de ha az alap stimmel, gyerekjáték az egész. Lányok odakint! Használjatok inkább naponta kétszer, két jó arclemosót, mint egy alapozót! Alapozó csak oda kerüljön, ahol szükség van rá, nem kell beburkolni az amúgy természetesen is gyönyörű bőrt. 

Miért naponta kétszer, két jó arclemosót?  Megfogadtam Hanna (Foxycheeks) Párizsban kapott tanácsát, hogy a szép bőr titka a kétszeres tisztításban rejlik. És tényleg! Első körben tisztítsd meg az arcbőröd egy olajos, hatékony arctisztítóval, majd amikor már tökéletesen tiszta, használj egy könnyedebb kényeztető arclemosót is. Esetemben az olajos verzióhoz, a Shu Uemura Fresh Pores Cleansing Oil érkezik (addig egy Sampar termékkel pótlom), folytatásként pedig az Antipodes Juliet arctisztítóját használom, ami mézzel és kivikivonattal hoz lázba. Persze lehet helyettesíteni más termékekkel is. A lényeg a kétszeri tisztításban rejlik. Próbáljátok ki!

IMG_2164.jpg

IMG_2175.jpg

IMG_2168.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr516102377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'