my weekday heroes

by

2014.05.12.

Hadd mutassam be nektek a két hétköznapi hősöm, a Schwarczkopf Essence Ultime sampont és a L'Oréal Professionel Blow Dry Milke-t. Annak ellenére, hogy megfogadtam, hogy többet foglalkozom a hajammal a jövőben, ez valahogy mégsem valósut meg. (blush) Be kell látnom, hogy a fő szempont nálam hajápolás terén a hatékonyság, no és az, hogy minél kisebb bíbelődéssel valósuljon meg mindez. Sosem szárítom be a hajam, egy frizura nálam általában csak egy "hanyagul" összekötött, vagy a fejem tetejére tekert kontytféleség :-) A hullámok nem állnak jól, a fonáshoz általában nincs időm, a különféle feltűzött megoldásokat meg "soknak" tartom általában. Az egyszerűségre törekszem itt is.

A hanyag hajápolási szokásaimhoz most úgy tűnik megtaláltam az optimális termékeket. Claudia Schiffer megoldotta volna a vékonyszálú haj problematikám? Úgy tűnik! Elég bizarr volt ezt leírni. :D Minden esetre, a Schwarczkopffal való együttműködésből született Biotin Volume sampon használata után, tényleg úgy érzem, mintha "több hajam" lenne. Ezt követően meg, csak az alábbi L'Oréal Professionel tejet dobom fel, ami egy kisebb csodát művel a hajammal. Ibolya illatából kifolyólag már önmagában örömet okoz a használata, de emellett könnyen fésülhetővé és fényessé varázsolja a hajam, anélkül hogy elnehezítené. 

IMG_2158.jpg

IMG_2161.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr326102374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'