Pink color mix

by

2014.05.14.

Az időjárás mostanában nem épp tavaszi. Az állandó szürkeséget kinézve az ablakon, mindenképp fel kell vidítani valahogy. Nincs is ehhez jobb metódus, mint egy klassz magazin és egy szuper színes árnyalat az ajkakra. 

Újra beleszerettem két pink árnyalatú rúzsomba. Külön-külön is imádom ezeket az árnyalatokat, de együtt valahogy még izgibbek. Most is ezt a módszert alkalmaztam, és összemixeltem a különösen tartós, matt MAC Pro Logwear és a hidratáló, nagyon kicsit fényes AVON rúzsom. Két  szintén gyönyörű pink árnyalat ITT és ITT. ( btw. ingyenes szállítással Mo.-ra) A végeredmény SZERELEM! Fogadjátok hát szeretettel az alábbi kis kompozícitót, hogy eső ellenére is szép legyen a szerda. <3

IMG_2286.jpg

IMG_2293.jpg

IMG_2290.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr426150278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'