Dramatic eyes

by

2014.05.19.

Megtaláltam a drámai, szexis tekintet receptjét. Hogy mik a hozzávalók? 

1. ArtDeco short műszempillatincsek

Lehet persze bármilyen műszempilla, de a legtermészetesebb végeredményt szerintem a tincses verziókkal lehet elérni. Mindenkinek másak a pillái, így mindig az éppen szükséges helyekre, biggyesztheted be az optimális (short, medium, long) tincseket.

2. Manhattan gel eyeliner

Nálam épp csak ő szerepel a repertoárban, de léteznek sokkal jobb minőségű szemhéjtusok is, például EZ EZ  és EZ, amikkel klasszul el lehet tüntetni a műszempillatincsek illesztési pontját, emellett persze csodás cicaszemek varázsolhatók vele néhány perc alatt.

3. Shu Uemura szempillagöndörítő 

Beszereztem a szempillagöndörítők egyik királynőjét, a Shu Uemera-t. Tényleg hihetetlen, hogy milyen pillákat varázsol, egyszerűen elképesztő! A review-k szerint a másik csoda, a Shiseido pillagöndörítője, ami sokak szerint még jobb. Most már csak azt a vízálló szempillaspirált kell megtalálnom, ami egész nap tartja is a pillagöndörítő csodáját.

Ti mit használtok a drámai tekintethez?

Btw. az asztalon látható "dalmata" H&M és jól bírja a sétáltatást <3

IMG_2182.jpg

IMG_2184.jpg

IMG_2183.jpg

Fotók:Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr166102371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'