Freshen up Your face

by

2014.05.21.

Amire ezen a héten biztosan szükség lesz, az vízpart, egy úszógumi (lenne), egy nyári ruha, egy szalmakalap, 50-es faktorú naptej, egy jó dezodor és egy arcpermet. Mivel az előbbiek nem annyira kivitelezhetők a munkahelyen, így marad a "kencék" okozta öröm. :-)

A legizgalmasabb "találmány" amiről eddig nem is ejtettem szót (nem tudom, hogy történhetett :-)), a frissítőpermet. Kinek nem kell néha egy adag frissesség? Egy finomkodós hidegzuhany, mindenkire ráfér ilyen melegben. Ez a spray pont ezt tudja, de emellett persze azért mást is. A termál víz (Avené) és adott esetben a különféle gyümölcsvizek (Caudalie) jótékony hatással vannak az arcbőrre. Tonizálják a bőrt, helyreállítják a bőr természetes egyensúlyát, klassz antioxidánsok és adott esetben felgyorsítják a bőr regenerálódását is. Én az alábbi kettőben hiszek, ezért minden reggel és este arctisztítás után fújok egy keveset az Avené termálvízből az arcomra. A kis kiszerelésű Caudalie spray pedig napközben a táskában várja a bevetést. Jöjjön a két kedvenc egy carambolával tálalva <3

Ti próbáltátok már?   

IMG_2294.jpg

IMG_2299.jpg

IMG_2300.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr856150285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'