Neutrogena blackhead eliminating

by

2014.06.11.

Férfiak és beauty termékek? Két külön fogalom, gondolná az ember naivan, de valójában nem is. Egyre inkább azt figyeltem meg a környezetmben, hogy igenis fontos a férfiak számára is a megfelelő szépségáolási termék megtalálása, ha nem is olyan rajongással mint egy nőnél. 

Mit is szeretne a férfi valójában? (a többség) Egy olyan terméket ami elérhető, hatékony, kellmes illatú és egyszerű a használni. Nos, ebből jelenleg nincs túl nagy választék itthon, de szerencsére egyre inkább nyitnak a gyártók és állítanak elő férfi szépségápolási "range"-ket is.

Én előszeretettel vásárlok A férfi számára is külföldi webshopokban, ahol ingyenes a szállítás és sokkal több, izgalmasabb termék közül tudok választani. (például EZT, EZT és EZT is kinéztem már neki :-) ) DE itthon is nyitott szemekkel járok persze. A napokban mit sem sejtve sétálgattam az Auchanban, amikor szembenézett velem a Neutrogena arcápolási termékcsaládja, ami számomra ismeretlen volt mindeddig. Nem kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termékekről van szó, de összességében nagyon is el tudtam képzelni az illat és a konzisztencia alapján az Ő fürdőszobaszekrényében is. 

Régebb óta keresünk egy hatékony, gyors arclemosót, ami nem szárít. Úgy érzem megtaláltam számára az optimálisat. A Neutrogena miteszer "likvidáló" arclemosója mindezt tudja, és nem is szárítja ki a bőrét használat után. Az arcbőre az első tubus elhasználása után egyenletesebb és jobb tapintású. Love >>!

IMG_2314.jpg

IMG_2323.jpg

IMG_2313.jpg

IMG_2318.jpg

 Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr336150301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'