Natúr és Bio Szépségápolási Pop-up Bolt nyílik Budapesten!

by

2014.06.18.

Rengeteg dolog történt mostanában beauty vonalon körülöttem, ami nagy örömmel tölt el. A jó dolgok sorának azonban még nincs vége, ugyanis holnap nyit a Projekt Showroom 10. "kiadása", ami ezúttal egy "Natúr és Bio Szépségápolási Pop-up Bolt" formájában ölt testet. Ettől, garantáltan szaporábban ver majd minden beauty rajongó szíve.! <3 A Projekt Showroom egy igazán szuper kezdeményezés, és hogy ezúttal a legjobb hazai és külföldi natúr és bio termékeket teszik elérhetővé külön öröm számomra.  

Hogy mi volt az elgondolás?

"Június 19-én, csütörtökön nyitó legújabb pop-up boltunkat a szépségápolás ma egyre divatosabb vonala iránti lelkesedésünk és kíváncsiságunk ihlette. A környezettudatos életmódnak hála a kozmetikumok között is egyre nagyobb szerep jut mindennek, ami natúr és bio. A köztudatban cirkáló natúrkozmetikai és bio márkákon kívül azonban számos értékes kincsre lelhetünk még, ha kicsit jobban körülnézünk a palettán. Ha tudomást is szerzünk ezekről a csodaszerekről, kiválasztani a számunkra legjobbat, nem könnyű feladat. Nyári boltunkkal éppen ebben szeretnénk segíteni minden természetes szépségápolás iránt érdeklődőt."

Hogy mit vásárolhatunk majd meg?

"Kínálatunkban szigorúan ellenőrzött, különleges, kevésbé ismert nemzetközi és jó pár magyar márka termékeivel találkozhatnak mindazok, akik a fürdőszobapolcukon a hatékonyság mellett (és gyakran a dizájn ellenében) a természetességet részesítik előnyben, vagy akik egyszerűen csak ismerkedni szeretnének a számukra még ismeretlen területtel. Természetesen, az ismerkedéshez szakértőket is hívtunk, akik mindenkinek segítenek megtalálni a bőrtípusának, igényének legmegfelelőbb készítményeket. A bőr- és hajápolás, baba-mama kozmetikumok, növényi és ásványi bio sminkek, formaldehid- és toluene-mentes körömlakk, és férfi termékek széles palettája mellett neszesszerek és pipere- és kozmetikai táskák is kaphatók lesznek a 10 napon át nyitva tartó, 200 négyzetméter alapterületű Projekt Showroom-ban. A bolt ez alkalommal az 5. kerület Balaton utca 4-be költözik, az idei Antik és Vintage Bútorraktárunknak helyszínt adó Blitz Galériával szembeni kiállítótérbe."

Aki szintén érdeklődik a téma iránt, mindenképp látogasson el június 19 és 28 között a Balaton u. 4-be! Ott találkozunk? :-)

meadow-field-grass-grass-plants-flowers-white-field-forest-summer-sun-light-warmth.jpg

 

Projekt Showroom_Beauty_invit.jpg

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1006326255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'