Caudalie Vinoperfect Radiance Serum

by

2014.06.24.

Kezdek szérum junky-vá avanzsálódni én is. Mindez azért, mert még nem sikerült olyan szérummal találkoznom (micsoda szerencse), amit nem imádtam volna. Ennek ellenére nemrég ismét a teljesen biztosra mentem, és beszereztem egy újabb Caudalíe gyöngyszemet. Értsd konkrétan gyöngyszemet, ugyanis egy ragyogást fokozó csodaszérumról van szó a Vinoperfect Radiance Serumról, aminek hatásától tényleg leesik az ember álla.

Csodás, egészséges, ragyogó (de semmilyen formában nem csillogó) arcbőr néz vissza a tükörből egész nap, már a két legkisebb csepp eloszlatása utána is. Teljes a szerelem! Egyszerűen lenyűgöz, hogy a Caudalíe termékek 98%-a úgy teljesít, ahogy azt a dobozán leírták. Nem megközelítőleg, hanem tökéletesen hozza! Ha ragyogást fokozó szérumot kerestek, megkockáztatom, hogy ennél jobbat nem találtok a piacon ebben az árkategóriában. Ingyenes szállítással, ITT érhető el a legolcsóbban. 

IMG_2899.jpg

IMG_2898.jpg

IMG_2905.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr676395647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'