Coca Cola x OPI

by

2014.07.01.

Szeretem a kreatív, újszerű, inspirációból születő együttműködéseket! Az alábbiakban egy remek példa arra, hogy egy ikonikus csomagolás is szolgálhat egy dekorkozmetikum inspirációjaként. Az, hogy körülbelül nyolc éves korom óta nem ittam Coca-Colát, nem jelenti azt, hogy a nem rajongok a csomagolásért :-) A Coca-Cola csomagolásának jellegzetes színei inspirálták a legújabb OPI körömlakk-kollekciót.

"A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit."

Mindig is imádtam az OPI lakkokat, amelyeket páratlan tartósság és "profi" ecset jellemez,  a színek pedig <3 A legújabb szerelem a Coca-Cola Red árnyalat, egy örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból! 

Coca-Cola by OPI limitált kiadású körömlakk-kollekció darabjai júniustól körömlakk és gél-lakk változatban is kaphatók online, illetve a hazai Müller drogéria üzleteiben.

IMG_2923.jpg

IMG_2918.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr696395615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'