Shower oils

by

2014.07.21.

A téma ami egyszerűen elnyűhetetlen, igen-igen már sejtitek mi jön,  imádott szépségápolási olajak :-) Úgy gondolom, teljesen alábecsültük eddig ezeket a kis természetes csodákat, legalábbis én biztosan. Negatív előítéletekkel láttam el őket, anélkül hogy valójában tapasztaltam volna mire is képesek. Megtört a jég, kipróbáltam az elsőt, azóta nincs megállás :-) Arcra és testre is ajánlottam már számotokra az abszolút kedvenceimet, de most csatlakozott egy újabb imádnivaló hármas. 

Az Aromatherapy Assosiates márkát többször emlegettem már a blogon. Egy angol luxus márkáról van szó, ami hasonlóan a francia Caudalie termékekhez nem csak ígérget a csomagoláson, hanem be is váltja ígéreteit. 

Hamarosan érkezik egy részletes review egy imádott mattító szérumról, de addig jöjjön néhány kiskedvenc a tus alól. Az Aromatherapy Associates, ahogy a névből is árulkodik aromaterpiás termékekre specializálódott, ami elsősorban magas minőségű összetevői miatt keltette fel érdeklődésem. A kultikus olajak, melyek nemcsak a bőrt, hanem az érzékeket is kényeztetik.

Az olajak fürdővízbe adagolva vagy tusoláshoz is használhatóak. Egy három darabból álló mini szettet vásároltam meg a sale -ben (még mindig leárazva ITT), ami a Reviv, Relax és a De-Stress nevű olajakat tartalmazta. Egy mini wellnessé avazsálódott minden egyes tusolás, egyszerűen fenomenálisak! Aki szereti az aromaterápiás termékeket, annak egy igazi must have. Hangulattól és napszaktól függően választom ki az olajat, majd szárazon bekenem vele bőröm és beállok a zuhany alá. Az illatok ellazítanak, vagy épp felébresztenek (Reviv- morning) a tusolást követően pedig testápoló használatára sincs szükség, mert olyan klasszul hidratálja a bőrt. (és nem hagy olajos réteget a bőrön) 

Az olajak persze nagy kiszerelésben is kaphatók, ITT, ITT és ITT. Szuper luxus ajándék az aromaterápia kedvelőinek. Ha van rá lehetőségetek feltétlen próbáljátok ki!

IMG_2882.jpg

IMG_2888.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr956395633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'