Beauty talk- Interjú Bogschütz Erikával

by

2014.07.28.

Van egy dolog, ami iránt 2 éve töretlen a rajongásom. Hogy mi ez? A spinning . A spinning iránti szeretetemhez pedig nagyon sok köze van egy bájos nőnek, aki nem más mint Bogschütz Erika. A szakmája iránti elhivatottsága lenyűgöz, a spinning iránti rajongása magával ragad, a belőle áradó energiák felpörgetnek! Ami pedig a legjobb, hogy sosem hiányzik egyik tényező sem órájáról, mint ahogy a jó ízlés sem. A jó ízlés nem csak spinning óráinak milyenségén tükröződik, hanem például az általa használt szépségápolási termékeken is. Egymás gondolatait kitalálva, a gyönyörű Villa Bagatelle-be mentünk, ahol egy szuper reggeli mellett faggattam Erikát szépségápolási szokásairól. 

img_3992_01.jpg

Nem titok, hogy hatalmas rajongód lettem, mind spinning óráidat tekintve, mint a beauty iránti fantasztikus érzékedet látva. Egy öltözőben, beauty bloggerként, óhatatlanul felfigyelek, hogy mit is kedvelnek a magyar nők, kinek mi a kedvence, milyen termékek kandikálnak ki egy-egy öltöző szekrényből. Neked, kivétel nélkül imádnivaló szépségápolási termékeid vannak.

Hogy néz ki a napi szépségápolási rutinod?

Ha reggel 07:00h-kor már órát tartok, akkor a fogmosás és hidegvizes mosakodáson-zuhanyon kívül, mást nem csinálok. Edzés után, egy könnyű nappali krémet viszek fel ( Phyris-Hyaluron Sensation Cream), majd MAC korrektort és alapozót ( MAC-Mineralize founditon SPF 15 ) ezt követően esetleg pirosító, vagy bronzosító következik, ami a Lancaster-Sunny Sunlight Palette és az IsaDora-11 Rose Tan. Este arctisztítást követően (La Roche-Posay micellás arctiszító), Phyris Vision Eye Lift szemkörnyékápolót használok és az új kedvencemet: Babor-Biogen cellular krémet. Időnként egy-egy ampullát is felteszek a krém alá; Babor, Phiris és Phiroche termékeiből.

e_3.jpg

 

d_2.jpg

Te is a kevesebb több szemléletmódot vallod smink terén, számodra mit jelent a szépség?

Alapvetően úgy gondolom, hogy a szépséget nem csak külső tényezők határozzák meg, hanem a belső harmónia és a kisugárzás is hatalmas szerepet játszik. Persze a megfelelő termékekkel alátámaszthatja, illetve kiemelheti az ember az előnyeit.

IMG_4057.jpg

Mindig gyönyörűek és tökéletesen ápoltak a körmeid, legyen szó kéz vagy lábkörmökről. Elárulod mi a titkod?

Ezen a téren azt gondolom szerencsém van; gyorsan nő a körmöm és nem töredezik. Kéz - és lábápolás terén az OPI termékeket használom javarészt (bár a táskámban egy mini shea vajas kézkrém van a L'occitane-tól), de a leghasznosabb ápoló az olívaolaj. Időnként néhány cseppet bemasszírozok a körömágyamba, vagy egy-egy cseppet elkeverek a kézkrémemmel, és ezzel kenem be a kezek egész felületét. A kezeimen a körmömre, havonta egyszer gél-lakkot tetetek fel a Bamboo Nail Spa-ban, akkor azzal két hétig nincs semmi gond. A köztes időben otthon manikűrözök.

IMG_4000.jpg

Kedvenc körömlakkod?

Nyáron: OPI H61 és M21, amik korallos-lazacos árnyalatok, télen pedig a mély pirosat és a bordós színeket kedvelem, mint péládul a E49 és a W41.

p.jpg

Tudom, hogy imádod a beauty termékek csomagolását akárcsak én, honnan ered a szerelem és mi az aktuális kedvenc?

A szépség, igényesség iránti szenvedélyem már gyerekkoromban is megvolt - a családom szerint Anyukámnál is ezt láttam, aztán művészeti gimnáziumba jártam és azóta is rajongok mindenért, ami esztétikus és gyönyörködtet. A mostani kedvencem maximálisan a rúzs, amit Tőled kaptam. (Dita Von Teese for ArtDeco- Art Coture liptstick No. 615) Stílusos, nagyon elegáns a csomagolása! :-)

IMG_3984.jpg

 

f_1.jpg

Edzés előtt, illetve azt követően, hogy ápolod a bőröd, van valami aranyszabály sportolóknál beauty terén?

Azt gondolom, edzés előtt érdemes "megszabadulni" a sminktől. A bőrnek nem is tesz jót és nem is esztétikus látvány az izzadtsággal együtt távozó pirosító vagy szempillaspirál...Edzést követően pedig, tanácsos kívül-belül hidratálni magunkat.

a_4.jpg

A legjobb beauty tanács amit valaha kaptál és szívesen továbbadnál?

Kéthetente használok testradírt, imádom az Ahava és a  L'occitane erre szolgáló termékeit, amitől nagyon bársonyos lesz a bőröm. Érdemes kipróbálni!

Milyen parfümöt viselsz, mi az aktuális kedvenced?

Chanel-Chance a mindenappokban, amit egyszerűen nem tudok megunni. Különleges alkalmakkor pedig, a Chanel Madmoiselle-t kedvelem a legjobban.

IMG_4034.jpg

 

c_5.jpg

Melyek a abszolút kedvenc termékeid?

A MAC alapozóm és ecsetem.

Következő darab a "beauty kívánságlistádon"?

Idén nyáron fedeztem fel a Chance-nek egy virágosabb illatát is (most a citrusosat használom), talán az lesz a következő...

 

Fotók: Enn

Helyszín: Villa Bagatelle


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr346542297
Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'