Birthday wishes part I.

by

2014.07.31.

Holnap már augusztus, ezért úgy gondoltam, hogy teljesen időszerű a születésnapi wishlisten első felvonása. :) (ebben a hónapban ünneplem a születésnapom) A wishlist elég tág, persze első helyen nem megvásárolható dolgok szerepelnek, de ezek maradjanak titkok és jöjjenek az inspirációk, amelyek más születésnapjára is jól jöhetnek akár. Három kollázs következik aminek első részében nem csak beauty szerepel :-) Lessétek:

1. Rouge Bunny Rouge Allegria Parfum- Amióta a Neroli parfümériában a kezembe adták, nem tudom kiverni a fejemből. Egy könnyű, nyári, friss illat, amire már régóta vágyom. Szuper ajándék lenne! :-)

2. Maria Black earcuff- Ez az a darab az. ami lassan örökös lesz a wishlistemen (már az előzőn is feltűnt). Imádom Maria Black ékszereit, de leginkább a sportosbb darabokért vagyok oda, mint ez a füles.

3. Suqqu sminkecsetek- A japán luxus sminkecsetek, a világ legpihepuhább (most már van ilyen szó :) természetes ecsetei. Azt hiszem a kívánság még várat magára, mert aranyárban mérik, de hátha augusztus végéig nyerek a lottón. You never know... :D

4. Adidas Stan Smith- Najó, engem is elkapott a Stan Smith láz. Míg külföldön már réges-rég elfogyott minden boltban, addig itthon szerencsére szinte mindenhol van :-) Megelőzve a pár hét, hónap múlva nálunk is beköszönő "hisztériát", mindenképp szeretnék beszerezni egy párat, erre a születésnapom pont megfelelő lenne.

5.Eve Lom Cleanser- A másik "állandó" a kívánságlistán pedig ez az Eve Lom krémes arctisztító, amire szintén hónapok óta áhitozom. Egy apró minta termék kipróbálása óta töretlen a szerelem. Még sosem találkoztam olyan beauty termékkel, ami ennyire kellemes érzés az arcbőrön. EZT az ajánlatot szeretném mihamarabb megcsípni. Hamarosan többet mesélek róla! ;-)

a_5.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr526560601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'