Pink shades for nails

by

2014.08.01.

Szeretem a lakkokat, de van egy szín amivel nehezen barátkoztam meg, amióta viszont megtörtént, töretlen a szerelem, ez a szín nem más, mint a rózsaszín. Az előítéleteim a színnel kapcsolatban elég nagyok, de átküzdöttem magam a "gonoszon" és megtaláltam a legszebb árnyalatokat.

Egy dolog viszont nagyon fontos, ha rózsaszín körömlakkal fested a körmeid különösen ügyelj az öltözékedre. Az esetek nagy részáben, igazán csajos külsőt kölcsönöznek ezek az árnyalatok (persze árnyalattól függően), és vonzzák a tekintetet.Egy nő megjelenése szerintem akkor lesz igazán emlékezetes (pozitív irányban értem persze), ha harmónikus az összkép. Ezt pedig legkönnyebben úgy érhetjük el, ha egyetlen dologra például színre, vagy formára helyezzük a hangsúlyt, minden mást pedig a háttérbe szorítunk. Mondjuk úgy, hogy minden más decensen alátámasztja ezt az egyetlen "fókuszpontot". No, de jöjjenek a minőségi kedveceim sorra, amelyek közül mindenképp be kell szereznem néhányat (szállítási ktg nélkül):

1. Essie Big Spender körömlakk - Egy tartós, szuper professzionális kefével ellátott körömlakk. Essie körömlakk imádattól hangosak a legjobb beauty bloggerek oldalai, így különösebben nem kell bemutassam a márkát :-) Ez a csodás, kék tónusú pink árnyalat pedig instant szerelem! 

2. Deborah Lippmann Daytripper körömlakk - A körömlakkok Rolls Royce-a! Szuper tartós, imádnivaló körömlakkok, elbűvölő színekben. A Deborah Lippmann termékekben biotint és zöld tea kivonatot is tartalmaz, emellett azonban mentes minden "káros" anyagtól, mint például a formaldehid és a DBP.  Ez a kissé korallos árnyalat visszafogott, mégis nagyon izgalmas. Love!

3. OPI Suzi's Hungary AGAIN! körömlakk - A Suzi's Hungary körömlakk, nem neve alapján került a legszebbek közé, hanem leginkább igazán modern, finom árnyalata miatt :-) Az OPI lakkok iránt érzett rajongásom pedig megkockáztatom, hogy örökös. Must have!

4.Nails Inc Notting Hill Gate körömlakk - Egy igazán vibráló, imádnivaló, neon árnyalat, ami tökéletes a nyárra! Idevele!

Nektek melyek a kedvenc pink árnyalataitok?

IMG_3878.jpg

IMG_3877.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr46530257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'