Beauty talk- Interjú Debreczeni Fannival

by

2014.09.01.

Fannit nagyon régóta követem az Instagramon, szuper stílusérzéke és az étel iránti szeretete szemet szúrt. Az övé az egyik legszebb Instagram feed itthon,- inspiráló, letisztult, szimplán love at firt sight. Több kreatív koncepció kapcsán találkoztam már a nevével, majd amikor először találkoztunk a blog által néhány összefüggésre fény derült :-) Például arra, hogy Fanni ugyanúgy rajong a beautyért akárcsak én. Nem kellett sokat gondolkodom, azonnal tudtam, hogy ő lesz a következő interjúalanyom. :-)

A közös érdeklődés és szimpátia megkönnyítette a helyszínválasztást is. Úgy döntöttünk egy olyan helyre megyünk beszélgetni, ahova már régóta szeretnénk elmenni, de eddig egyikünknek sem sikerült. Így jött az imádnivaló Fellini Kultúrbisztró ötlete. Jazz és két szuper finom szörp társaságában fény derült arra, hogy Fanni fényképészetet tanult. Jelenleg a portfólióján dolgozik és emellett a Nanushka üzletben tevékenykedik. A művészet, és fényképészet iránti szeretete gyakorlatilag az anyatejjel érkezett. Számára a beauty és a divat két elválaszthatatlan dolog, ami szervesen kapcsolódik, illetve inspirálja egymást. Az alábbiakban, többek között kedvenc termékeire, illetve "titkos" beauty tippjeire is fény derül. <3

Hogy néz ki a napi szépségápolási rutinod?

Nagyjából feleannyi terméket használok, mint pár éve. Régebben mindenre volt többféle krémem, tonikom, szérumom, és csodálkoztam, hogy sosem tisztul ki a bőröm.  Reggel csak vízzel mosok arcot, nagyon ritkán natúr szappannal. Erre jön a Dr. Jart BB-krém (ami tartalmaz SPF-t), a többi smink; este a szemeimet a L'Oréal micellás vizével törlöm át, az arcomat pedig vagy a La Roche Posay habzó arclemosójával, vagy az Organic Surge bio lemosóval tisztítom meg. Ezután már csak krémezek, a The Body Shop teafaolajos éjszakai arckrém vált be eddig legjobban. Hetente-kéthetente egyszer felteszek egy pakolást, ami vagy az Avon iszapos pakolása, vagy egy Kaviczky maszk. Ha edzeni megyek, akkor igyekszem úgy alakítani, hogy ne sminkeljek előtte. Ha ezt nem tudom kikerülni, akkor a LRP lemósommal tisztítom meg az arcom edzés előtt.

 IMG_7064-9.jpg

Ha a neszeszeredbe csak egyetlen beauty terméket tehetnél, mi lenne az és miért?
A piros rúzsomat. Mindent megold. 
Melyek a kedvenc árnyalataid?
A kedvenc krémes rúzsom a YSL Rouge Pur Couture - Le Rouge, és a kedvenc, szupertartós folyékony rúzsom, a Manhattan Liquid Lip Tint - Red Tulip árnyalata.
A legnagyobb beauty csalódás (ha volt ilyen)?

A Clinique 3 lépéses arcápoló csomagja nagyon nehezen helyreállítható károkat okozott az én bőrömön. Annyira szerettem volna szeretni.:( És az összes európai "BB-krém". Csak a koreai!

Fanni_kollazs_1.jpg

 

IMG_7068.jpg

Hatalmas rajongója vagyok a gyönyörű vörös fürtjeidnek, mivel ápolod a hajad, hogy mindig ilyen gyönyörű?

Hajmosás után fél órán keresztül valamilyen tápláló pakolásban (Kevin Murphy / meglepő módon a Dove vált még be nagyon), turbánnal a fejemen rohangálok, majd fésüléskor hajvégápoló + argánolajat dörzsölök a hajvégeimbe. Vaddisznósörte hajkefével fésülködöm, nem használok hajszárítót, hajvasalót. De ezzel együtt mindig sírok, hogy mennyire roncsolja a hajam a festés, reménykedve várom a javaslatokat a kímélő vörös hajfestékre!

Te fested a hajad, vagy szalonban készül ez a gyönyörű árnyalat?

Anyukám festi nekem otthon, a Henna Plus - Copper blonde árnyalatával.

Fanni-kollazs-2.jpg

 

2._4.jpg

A legjobb beauty tanács amit valaha kaptál és szívesen továbbadnál?

Teljesen mindegy mit és mennyit kenünk magunkra, ha belülről nem megfelelően tápláljuk a testünket, meglesz a következménye. Tényleg nagyon hiszek az egészséges étkezés szerepében, érzem és látom magamon a negatív eredményt, ha nem figyelek oda.
Melyek a must have beauty "életmentő" termékeid?
Az arcpakolásaim. (Avon iszapos pakolása, vagy egy Kaviczky maszk)

Fanni_kollazs_3.jpg

 

Fanni_kollazs_4.jpg

Számodra mit jelent a szépség?
Egészséges önbizalmat, kiegyensúlyozottságot.
Te mivel érted el mindezt? :-)
Elfogadtam magam. Elfogadtam és megszerettem az arcom formáját, az állandóan duzzadt szemeimet, a szeplőimet (tinikoromban még bőszen vásároltam a szeplőtlenítő krémet...). 
Csodás ez a pasztell rózsaszín árnyalat a körmeiden. Pontosan mi ez a szín és mik az örökös kedvenc körömlakkok?
Jelenleg a Moyra körömlakk van a körmeimen. A kedvenc leginkább mindig az, amit legutoljára külföldről hozok. :-) Most épp egy OPI travel set, amit a levegőben vásároltam. 
Milyen parfümöt viselsz, mi az aktuális kedvenc?
Hosszú évekig a Guerlain Insolence volt az illatom, és pont most találtam rá a következőre, ami teljesen rabul ejtett: a Diptyque Do Son. Alig várom, hogy az enyém legyen.:)

IMG_7099-14.jpg

 Következő darab a beauty kívánságlistádon?

A Diptyque parfüm mellett egy szuper, halvány bőrűeknek való bronzosítóra vágyom. Még keresem az igazit.:) Ezeken kívül a La Roche Posay Effaclar Duo [+] arckrémet szeretném tesztelni.

5._1.jpg

 Fotók: Enn

Helyszín: Fellini Kultúrbisztró

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr816548989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'