Omorovicza: The hungarian beauty treasure

by

2014.09.16.

A blogon leginkább külföldi, számomra kedves, imádott high-end beauty termékekről, márkákról olvashattok, ami nem újdonság. Az viszont igen, hogy ma egy igazán különleges, magyar! high-end terméket mutatok be, ami hatalmas örömmel tölt el. A magyar beauty kincs neve: Omorovicza

A múlt héten, egy igazán különleges, lenyűgöző élményben volt részem. Megismerhettem az Omorovicza termékeket testközelből, és részt vehettem egy arckezelésen is. Nincsenek szavak...! Azóta is a hatása alatt vagyok, több tényező miatt is. Az Andrássy úti szalon bája egyszerűen páratlan. A márkát övező történet pedig, olyan akár valóra vált tündérmese.

"Stephen de Heinrich de Omorovicza és Margaret Dickerson 12 évvel ezelőtt Budapesten ismerkedtek meg, ahol randevúik alkalmával többször ellátogattak különböző hazai gyógyfürdőkbe.  A gyógyvíz és a fürdőkultúra szeretete nem véletlen, hiszen az 1800-as években Stephen családjáé volt a Rácz Fürdő, Margaret pedig az akkoriban problémás bőrét szerette termálvízzel kényeztetni.  A fiatalok összeházasodtak és a közös érdeklődés egy családi vállalkozás ötletét indította el.  Stephen és Margaret így az ásványi kozmetológia úttörői lettek.

Kevesen tudják, de a hazai termálvizek azért is speciálisak, mert a különösen vékony földkéreg miatt sokkal több ásványi anyag jut a felszíni vizekbe. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy megtalálják azt a technológiát, amely az ásványi anyagok felszívódását segíti a bőr legmélyebb rétegeibe.  Ebben a szegedi Nobel-díjas Bőrgyógyászati Klinika kutatócsoportja volt segítségükre, akik kifejlesztettek egy speciális technológiát, amelyet Hydro Mineral Transference™ néven szabadalmaztattak." /Welovebudapest/

Az Omorovicza egy olyan magyar beauty márka, ami a hatalmába kerít és nem enged, szerencsére! Itt egyszerűen minden stimmel! <3 A termékek összetevői (szilikont, parabén, mesterséges szín-és illatanyagmentesek), a hatóanyagok (budapesti termálvíz, hévizi iszap), a gyönyörű csomagolás (minden tégelyen szerepel a termék magyar megnevezése is!), a végtelen kedvesség, a szakma iránti alázat, és a szépség iránt táplált végtelen szerelem. I'm badly in love!

Az alábbiakban, a márka egyik legkultikusabb termékét, a Magyar Királynő tonizáló arcpermetet kaptam lencsevégre. A magyar beauty termékek Rolls-Royce-a mellé pedig, a magyar csokoládék Rolls-Royce-a, az imádott Rózsavölgyi Csokoládé(m) került. 

A termékeket megvásárohatjátok az Andrássy úti szalonban (50 000 forint értékű termékvásárlás esetén ajándékba kapunk egy arckezelést), illetve több nemzetközi webshopban is, például ITT, ITT és ITT is. (az én kívánságlistámra is fekerült már néhány termék, de erről hamarosan többet)

Ki kell próbálnotok! Imádni fogjátok! Promise... <3

IMG_7493.jpg

 

IMG_7494.jpg

 

IMG_7498.jpg

 

IMG_7499.jpg

Fotók: Enn

Bonbon: Rózsavölgyi Csokoládé


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr166695611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'