October wishes!

by

2014.10.20.

Már javában zajlik az október, a kívánságok pedig ebben a hónapban sem maradhatnak el. :-) Következzen hát az októberi kívánságlista, kence, kabát és ékszer vágyakkal. <3 Enjoy!

1. A Shu Uemura arctisztító olajam óta, úgy érzem nélkülözhetetlen egy arctisztító olaj, a hatékony arctisztításhoz. A kíváncsiságom és újdonságok iránt érzett vágyam viszont határtalan, ezért most szeretném ezt az imádott japán DHC olajat (ITT beszerezhető szállítási ktg nélkül) kipróbálni. Lisa Eldridge szerint is csúcs! = Must have! <3

2. Keki is the new black! Najó a feketét azért nem lehet nálam túlszárnyalni, de ebben a szezonban egy keki darab kötelező. Az alábbi Zara fiús darab pedig pont tökéletese lenne az őszre.

3. Régóta kerülgetem a REN 1 minute facial maszkot , ami sokak szerint csodákra képes. (ITT beszerezhető szállítási ktg nélkül) A REN termékeket imádom, (pl.a legjobb testradírt ever, info róla ERRE) beauty csodatevőket pedig folyamatosan vadászok, így ezt a maszkot mindenképp be kell szereznem egy kis őszi ragyogásért. :-) 

4. Egy szélrózsaszerű vagány gyűrű? Jöhet! Imádom ezt a csodát Elizabeth and James-től! <3 

5. Hajlamosak vagyunk a hidegebb hónapok beálltával elhanyagolni a lábápolást. Pedig szandál nélkül is fontos és iszonyatosan jó érzés, az ápolt pihe-puha lábikó. De van olyan termék, ami legalább annyira hatékony mint egy látogatás a pedikűrösnél? Állítólag van! Azt mondják az angol Margaret Dabbs lábápolási termékek a leges-legjobbak a fronton. (ITT megvásárolható szállítási ktg nélkül) Ki kell próbálnom!

 

october_1.png

 Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr886789609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'