Imádnivaló beauty ajándékok 5000 Ft alatt!

by

2014.10.29.

Igen... tudom, kicsit hamar jön rám a karácsonyi ajándékbeszerzőkörút. Ez minden évben így van! Sosem bízom a véletlenre! Mivel szinte mindig online rendelem meg az ajándékokat a kicsit hosszabb (kb egy hét) szállítás i idő miatt, illik résen lennem.

Oké-oké még november sincs még, viszont a beauty webshopokban most "még" hattttttalmas a választék. Ilyenkor éri meg igazán beszerezni az áhított darabokat. Nem feltétlen ajándékként, hanem akár magunknak is. Például azokat a darabokat, amit korábban naponta ötször ki-be rámoltunk a virtuális bevásárlókocsiba. Veletek is előfordul? :D Velem elég gyakran... Olyan szuper akciók, ajándékcsomagok vannak, hogy egyszerűen nem lehet ellenállni. Összegyűjtöttem néhány kedvenc csomagot, ami mind-mind 5000 Ft alatt van. Szállítási ktg. Mo-ra ingyenes. Lessetek körbe! <3

 

Ps.: Hamarosan a blogon is várható egy szuper nyereményjáték! Lájkoltátok már a facebook oldalt? :-) Még nem? Go-go!

 

Íme a kedvencek sorban! <3

1.Philip Kingsley Soft And Shiny Cracker

2.Ciaté Tree Trinket Nail Varnish- Candy Cane

3.Caudalie Travel Kit

4.Korres Rosy Glow Set

5.This Works Sleep Balm Xmas 2014

6.Molton Brown Eucayptus Festive Bauble 

7.Burt's Bees Honey Pot Christmas 2014

8.BullDog Man's Best Friend Duo Tin

9.Balance Me Super Spa Duo

 

gift1_1.png

gift2.png


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr416781423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'