Looks 2014 - Plans for 2015

by

2014.12.29.

Elzakatol lassan 2014. Egy év, ami azt hiszem életem egyik legnagyobb kihívása elé állított. Nem tudok és nem is szeretnék nagy életbölcsességeket megfogalmazni, mégis szeretnék néhány személyes gondolatot megosztani veletek. Egy biztos, a legnagyobb útravalò számomra 2014-ből az, hogy pròbáljunk meg életünkben minden pillanatot megélni. Örülni a jelennek és nem mindig a jövőn agyalni. Így a múlt pillanatai igazi értékként maradnak odabent, a legnagyobb értékekként, amiből mindig tud az ember "táplálkozni", mikor épp szükség van rá. Úgy gondolom nincsenek véletlenek, mindennek megvan a maga oka, de igazi kihívás megfejteni és leszűrni ezekből a tanulságokat.

Kíváncsian várom, és örömmel nézek 2015 felé. Nagy örömöt jelentett számomra a bloggal-veletek töltött minden pillanat 2014-ben. A lelkesedésem pedig semmit nem változott az indulás első napja óta. Az egyik legszebb "project" az életemben kétségkívül az Enntrance lett. <3 A legjobb döntés volt anno, hogy belevágtam. S hogy mik a tervek 2015-re? Szeretnék még több csodás emberrel interjút készíteni, és azt megosztani veletek. Inspiráciòbòl sosem elég, ezért e téren is rengeteg ötletem van még ami megvalòsításra vár. No meg egy új, frissebb blogdesign is készülőben van már, de csssssss..... :-) Volt néhány bejegyzés amit különösen szeretettek 2014-ben, köztük a look fotòk elég nagy hányadban fordultak elő, ezért úgy gondoltam készítek egy kollázst 2014 összes bejegyzéséről a témában. Mosolyognom kell, ha a kollázsra nézek. Jò így is látni ezt az évet. Remélem belestek az Enntrance-ba 2015-ben is?! See You! <3

Happy NEW YEAR Beauties!

 

looks1.png

looks3.png

looks2.png

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr27016711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'