Sunny oils

by

2015.01.04.

Ha a 2014-es év saját beauty felfedezettjeit kellene megneveznem, az elsők között az arcolajakat említeném. Nem is értem, hogy merülhettek ennyire feledésbe, vagyis szorulhattak háttérbe az évek során.

A fotón látható Clarins arcápoló olaj például a márka leges-legelső termékei között volt és 1970 óta a termékpalettán szerepel. Gondoltátok volna? A Pai márka ezzel szemben jóval fiatalabb, így az olaj sem tekint vissza ekkora múltra, ez azonban mit sem számít, mert ez a csipkebogyómagolaj egyszerűen imádnivaló. A legjobb tápláló hidratálóim egyike.

Mindkét aranyló nedű csodákat művel a bőrrel. Hihetetlenül puhává varázsolja az arcbőrt, mindenféle irritáció nélkül. A Clarins termékcsaládban három különböző arcolaj található, amely lefed minden bőrtípust. A Pai csipkebogyómagolaj minden bőrtípusra tökéletes. Imádja az arcbőröm. Egy nagyon fontos tudnivaló azonban, hogy az olajak akkor szívódnak fel tökéletesen, ha egy kicsit nedves (frissen tonizált, vagy pl. termálvízzel befújt) arcbőrre visszük fel. Két cseppnyi teljesen elegendő a tökéletes hidratáláshoz. Így igen gazdaságos beruházásról van szó. Nem hagynak zsíros, olajos érzetet a bőrön, pillanatok alatt beszívódnak. A hatásuk pedig…!<3

Az alábbi két csodán kívül a kívánságlistámon szerepel ez az éjszaka használatos Caudalie detox olaj, egy imádnivaló bőrtónusjavító Antipodes olaj és egy Josie Maran olaj is, amelyekre szintén azt mondják kihagyhatatlanok. A nagy leárazások miatt érdemes többször fellesni a következő beauty webshopokba, mert klassz leárazásokkal elérhető rengeteg termék, szállítási költség nélkül ITT, ITT, ITT, ITT és ITT.

ui.: A háttérben lapuló könyv Timur Vermes: Er ist wieder da című alkotása, ami egyszerűen zseniális!

IMG_8569.jpg

IMG_8568.jpg

IMG_8572.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr666935445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g_i_t 2015.01.07. 00:57:45

Teljes mértékben egyetértek veled, bár kicsit sajnálatos, hogy szerintem sokan amiatt nem használják (még) őket túlzott mértékben, mert pl. kombinált/zsíros bőr esetén "isten ments, hogy még egy vagon olajat kenjek az arcomra, aztán úgy csillogjak, mint egy nagyapám aranyfoga". Pedig ha tudnák...
Egyszerűen nem kell kamionnyi mennyiséget felkenni, és érdemes egy megfelelő arctisztítási rutint is "bevezetni", aztán láss csodát, az arcbőr megtisztul, egyensúlyba kerül, élettel telivé válik, stb., stb., minden, amit már említettél.
A Clarinst már próbáltam mintában, tényleg jó, a Pai még várat magára, valamint a fentiekből az Antipodes tűnik izgalmasnak (fúj akné/pattanás után visszamaradt pigmentáció!).
Én ezeken kívül még tudnám ajánlani (bár már biztos hallottál róluk, pont Te nem :D):
- Sunday Riley Artemis, de egyébként 3 olaja van, mindhárom másra alkalmas, ugye, de az én problémáira ez a legmegfelelőbb :)
- Sarah Chapman Overnight/Morning Facial: nagyon drága (15 ml=71/56 euró :O), de a leghatásosabb, amivel valaha találkoztam, nekem ezek kombója tette helyre az ábrázatomat úgy, hogy mindenféle "mutációval" küszködöm (akné=>pigmentfoltok, egyenetlen bőrfelszín, zsírtól tocsogó bőr, alapvetően hullaszürke kinézet). Az illatuk pedig terápiaként hatnak a lelkemre minden egyes felvitelkor.
Jaj de hosszú lett ez... Szóval én is csak támogatni tudom ezt a "használjuk arcolajat" mozgalmat, vagy trendet vagy mit, már ha van ilyen. :)
Csak így tovább, Enn!
xoxo

AdriEnn 2015.01.11. 18:22:52

@g_i_t:

Kedves g_i_t!

Jaj, de örülök, hogy "ilyen hosszú lett" :-)) A szívemből szóltál, minden egyes mondatoddal. (bow) Nagyon mókás, pont ráhibáztál a Sunday Riley-ra (is), ugyanis épp azon töröm a fejem, hogy be kellene szerezzek egy terméket tőle. :-) Bár egyelőre a "Good Genes"-el kacérkodok, de az Artemis-t is szívesen kipróbálnám. Ami késik nem múlik... remélem. Dejó-dejó köszi a Sarah Chapman tippet, mindenképp utánalesek!

Köszönöm a hozzászólásod! <3
Szépet :-*, Enn

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'