60's addiction

by

2015.01.12.

Szinte minden szezon trendjeiben visszaköszönnek 60-as évekbeli sminkek, frizurák persze újragondolva, modern megoldásokkal fűszerezve. Nagy a szerelem! Valójában csak nemrég tűnt fel, hogy mennyire odavagyok ezért a korszakért. A sminkekért, a hajakért és úgy összességében a hangulatért.

Az erős, grafikus fekete vonalak és az összeragadt szempillák vonzanak. Őrület! Az utóbbi egy igazán izgalmas trend ebben a szezonban, amit mindenképp ki fogok próbálni. Már a Rochas-nál is elképesztően tetszett! Mindeközben a hajlakk lett az egyik kedvenc beauty játékszerem, persze csak a természetes nemragadós fajták. (de erről hamarosan többet.. ;-) Folyik a kísérletezés haj témakörben is. Ígérem hamarosan érkeznek look fotók is. Hogy meglegyen az "életérzés", készítettem néhány kollázst, ahol néhány gyönyörű 60's lány mellé egy-egy szobát helyeztem, ahova bármikor beköltöznék... <3 Hogy tetszik?

60_4.jpg

60_3.jpg

60_2.jpg

60_1.jpg

60_5.jpg

Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1007064801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'