COLO Skin&Soul - Handcream and Face scrub

by

2015.01.30.

Új natúrkozmetikumok Magyarországon? Always welcomed! Sokat ugye nem ismerünk, mert nincs is belőlük túl sok. Annál inkább érdekes a COLO Skin&Soul, egy vadiúj márka a magyar beauty horizonton. A termékeket tudatosan kikísérletezett, saját receptúrák alapján készítik, friss alapanyagokból, kis mennyiségben manufaktúrában.

A COLO natúrkozmetikai termékcsalád, egy újszerű szemlélettel, az évszakokat is figyelembe véve kínál személyre szabottan natúr és bio alapanyagokból praktikus testápolási megoldásokat. Hisz a bőrnek ugye másra van szüksége télen, mint nyáron. A termékek prémium minőségű, természetes, bio összetevőkből – hidegen sajtolt olajokból, 100% tisztaságú virágvizekből és illóolajokból, növényi hatóanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterségesen előállított kőolajszármazékokat, parabént, SLS-t, szilikont, szintetikus mesterséges illatokat, vegyi anyagokat (mint pl. DEA, PEG). 

Szuper alapok ezek, de most jöjjenek a termékek! :-) Két kis fehér tégely érkezett hozzám, egy tápláló kézkrém panthenollal és egy málnamagos arctisztító radír ananásszal. Elég izgin hangzik, az is! :-)

Kezdjük a kézkrémmel, amelynek először csodás, természetes citrusos, friss illata fogott meg. Egy könnyű konzisztencia, amit a bőröm pillanatok alatt! magába szippantott. A szuper könnyű állag ellenére, a hidratáló hatás sem marad el. Sőt! Pihe-puha, tartós puhaságot varázsol néhány másodperc alatt.

A másik kis tégely egy igazán különleges arcradírt rejt. A laza "ananászos" zselében, az AHA sav és az apró málnamagok hivatottak arra, hogy gyengéden eltávolítsák az elhalt hámsejteket és egy üde, friss, egyenletes arcbőrt hozzanak újra a felszínre. Ez a termék igazán belopta magát a szívembe. Ez esetben ugyanis teljesen természetes módon szabadulhatunk meg a felesleges elhalt hámsejtektől, a kis magok radírozó hatása pedig gyengéd, mégis épp megfelelő. Must try!

A termékeket ITT érhetitek el!

index.jpg

 

 

Fotók: Enn

A bejegyzés a Colo skincarrel való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr507121833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'