Caudalie news

by

2015.03.09.

Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas hírek következnek! :-) Újdonságok tűntek fel a fürdőszobaszekrényemben a Caudalietől. Az új őrület a Premier Cru paletta, ami tulajdonképpen az örök fiatalságot ígéri, legalábbis arcbőr tekintetében. Ki kellett próbálnom! A Lookfantastic oldalán csaptam le (ahol ingyenes a szállítási ktg Mo.-ra), amikor három kaphattam egy bizonyos vásárlási összeg felett. A termékpaletta egy szemránckrémből, egy anti-aging arckrémből és egy elixírből áll. A teljes méretű termékek kisebb "beruházások", többek között ezért csaptam le a mintákra. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mit tudnak ezek a termékek. Jöjjenek hát szépen sorban:

Caudalie Premier Cru Eye Cream - Egy szemránckrém szuper összetevőkkel, nagyon kellemes illattal és állaggal, amiből tényleg csak egy hangyányira van szükség. Hogy minek nekem szemránckrém? Mert jobb megelőzni a gonoszt, így már régóta "kutatom" a területen a megfelelőt. Ez a krém azért is tetszik nagyon, mert csodás fényt ad (nem csillogást!) a szem alatti résznek, emellett pihe-puhává varázsolja a bőrt. Igazán klassz! 

Caudalie Premier Cru The Cream - Az range arckréme is mesés illattal és konzisztenciával rendelkezik, amiből szintén nagyon kis mennyiség is elegendő az egész arcbőrre. Ez a krém nagyon nagy koncentrációban tartalmazza a 10 állítólag leghatékonyabb ránctalanító összetevőt, többek között hyaluron savat is. A bőr használata után, szuper hidratált és jóval feszesebb.

Caudalie Premier Cru The Elixir - A végére pedig jöjjön a MUST HAVE! Nekem legalábbis biztosan. Erre az elixírre, ami félig olajként, félig szérumként funkcionál igazán érdemes spórolni. Mennyei illat és konzisztencia, amiből négy csepp tökéletesen elegendő. Szuper gyorsan beszívódik és csodás üde, hidratált bőrt hagy maga után. És a csomagolás? Hát nem mesés?! Love-love-love!

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr357228529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'